Ümraniye'nin biraz daha dışında boş bir alan da yapılıyor bu daireler. Bir arabanız ve aylık $5k üstü kazancınız varsa kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Oraya arabasız gidip gelmek hem yorucu hem de masraflı olacaktır.
Yer olarak soruyorsanız C blok 6. kattan sonraları güzeldi. Manzara falan havuza bakıyor, yaşam kalitesi yüksek biryer. Askerden sonra ben de oradan almayı düşünüyorum.
Ağaoğlu ataşehir daire alacağım yardım bekliyorum?
58
●4.086
- 26-10-2010, 09:10:00Reklamlarda 10 000 TL peşin ile ev sahibi yapıyoruz diyor. Doğru fakat toki sistemide aynı şekilde ufak mebla söyleyip daha sonra çok fazla ara ödeme ekliyorlar bence şartları iyi öğrenerek başvuru yapın belli süre sonra ödeme şartları ağır gelip vaz geçmek zorunda kalmayın -ki vazgeçtikten sonra para iadesi yapılırmı veya ne kadar yapılır bilemem.
- 26-10-2010, 10:48:01Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hergün giden birisi olarak yazıyorum;
Fiyata bakmışsıznıdır herhalde ara odemelerde sıkıntı yaşarmısınız bılmıyorum zaten onu sormamışsınız ataşehir i sormuşsunuz,
Ataşehir kısmen ikiye ayrıldı, Batı ataşehir şu anda çok iyi bir durumda, burada kent plus'ın butun konutları tamamen dolu olması lazım, yan tarafında Varyap inanılmaz bir inşaat sahası yarattı ve harika bir iş yapıyorlar en azından inşaat alanındakı tabelalar ve çalışma alanındaki yoğunluk onu gosterıyor. Sanırım Yenı ağaoğlu projesıde batı ataşehir ın yakınlarında olacaktır.
Batı ataşehirde 1+1 daireler 350.000-tl civarı 56 metrekareler.
Bu alana toki ilk girdiğidne dairelerin fiyatları 150.000-tl den başlıyordu şu anda bu daireler 600.000-tl
Ataşehir istanbulun göbeği, kozyatağına 8 dakika filan, pladium a 3 dakika mesafe, tem otoyoluna 3 dakika mesafe, 1. kopruye 15 dakika mesafe,
Üstelik yenı projelerın yanında bir çok projede burda yer almaya başladı, mesela Fenerbahçe buraya Fenerbahçe ulker Arena spor kompleksını kuruyor, inşaat hızla devam ediyor bayağı bır kısmını bıtırdıler Merkrez bankasının bu bolgeye gelemsı zaten beklenen bir olay hatta ınşaatı başladı sanırım.
Paranız varsa yatırım yapacağınız en ıyı yerlerde nbırısı asla yatırımınızı kaybetmeyeceğiniz gibi üzerinede çok rahat kazanabilme ımkanınız var. Tabı farklı projelerde var tavsıyem fıyat karşılaştırması yaparak seçim yapmanız. - 26-10-2010, 15:35:07Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.bir ara (1 ay önce) ben de ev almayı düşündüm ağaoğlundan ama fiyatları aşırı derecede şişirdiler şu an.deyim yerindeyse iyi reklam yaptılar,talepler artınca fiyatları arttırdılar.bana mantıklı gelmedi bir daireye o kadar para gömmek.
- 26-10-2010, 16:55:48Üyeliği durdurulduTeşekkür ederim hepinize. İki adet daire alacağım. Gerektiği kadar araştırma yaptım: aradım, sorguladım, web sitelerini gezdim, Ağaoğlu apartmanlarından birisinde oturan akrabama sordum. Alacağım daireler birisi 3+1 diğeri 4+1 olacak. 3+1 olan daireyi kiraya vermeyi düşünüyorum. Kurban bayramında geldiğimde her şey kesinleşecek.
- 26-10-2010, 19:57:03Misafireğer daire 1 trilyon ise 13 katlı 2 tane blog yapılır 1 trilyona.Co$kuN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
degerlendir derim git gör alına bilir ama bi görüş firmayla
bahçesi var