• 25-01-2010, 17:05:24
    #46
    3-5 adet hap içerek intihar olmaz. 15-20 tane aç iken alınırsa vs. uzun süre beklenirse problem olur. Bol su içmek ve kusmak lazımdır ilaç dokundu ise.
    Geçmiş olsun.
  • 25-01-2010, 17:10:49
    #47
    teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Gaddar değilim ama insanlarla çok uğraştım Çok uğraştım, çok deliyle karşılaştım, psikolojisi bozuk adamın kahrı çekilmez bunu anladım. Hele ki bir insan aklından 1 defa dahi olsun intharı geçiriyorsa o insan benim gözümde acizdir. Zavallıdır. Ben böyle düşünüyorum. Hayata karşı güçlü durmak gerekiyor. İnsan kendi kendisinin doktoru olmalı. Bunu başaramayanlar elbet de olacaktır ama bize düşen onları doğru yola iletmek.

    Yok oramı keserim, yok hap içerim, yok atlarım. Benim için biri bunu yapacaksa hiç durmasın yolu açık olsun. O zaten ne olduğunu gösteriyor. Hiç işim olmaz. Ben daha kendi kahrımı çekemiyorum bir de başkasının sorumluluğunu alamam üzerime.

    Kız milleti çok alavereci dalavereci oluyor. Hele bir kız ben ölecem diyorsa tutanda kabahat. Ölmek bu kadar kolay mı yaa. Onlar kurtulacaklarını biliyorlar. Resmen ajitasyon. Ölmek isteyen adam her şekilde ölür.

    3-5 hap içip- bileğine jilet atıp ölüyorsa eceli gelmiştir onun. Azrail napsın bahane işte.
    Bak koyulaştırdığım yer önemli. Öyle yada böyle elindeki beş parmak bile aynı değil. Her insanın güçlü olmasını bekleyemezsin. Yetiştirilme tarzından tut, hayatta yaşadığı olaylar vs. daha bir çok etken var.

    Her psikolojisi bozuk insana, her aciz insana kapımızı mı kapatalım? Düşene bir de biz mi vuralım?

    Evet ilgi çekmek için yapılmış bir hareket, fakat yardımcı olmaya engel değil bu.

    Erol Taş gibi biriymişsin ya...
  • 25-01-2010, 17:31:13
    #48
    TaGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bak koyulaştırdığım yer önemli. Öyle yada böyle elindeki beş parmak bile aynı değil. Her insanın güçlü olmasını bekleyemezsin. Yetiştirilme tarzından tut, hayatta yaşadığı olaylar vs. daha bir çok etken var.

    Her psikolojisi bozuk insana, her aciz insana kapımızı mı kapatalım? Düşene bir de biz mi vuralım?

    Evet ilgi çekmek için yapılmış bir hareket, fakat yardımcı olmaya engel değil bu.

    Erol Taş gibi biriymişsin ya...
    Gaddar değilim. Hayatta çok çektim. Söylemek istediğim kısaca, ben kimseyle uğraşamam. Yani konuyu kendi içinde değerlendiriyorum. Kız arkadaşım kendimi öldüreceğim dese ben umursamazdım o boyuta hiç getirmezdim gerçi de.
  • 25-01-2010, 17:47:21
    #49
    Zamanında çok yemiştim bende. En Sonunkinde ne halin varsa gör demiştim bir daha böle bişi demedi
  • 25-01-2010, 17:49:16
    #50
    Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaslar kız arkadasımla kavga ettik ve ayrıldık kendisi ilaç içmiş suan telefonda aglıyo konusamıyo falan ne yapmam lazım kendısı baska bı sehırde oturuyo hayatta yetısemem ne yapsa bısey olmaz ? acıl yardım yogurt ayran fln gıbı lutfen yardım nette bulamadım bısey
    İşin heyecanına verdim sizin yazınızı.

    Kız zaten ölmek vs. için intihar ediyor ve siz yetişemem diyorsunuz yoğurdu nasıl yedirmeyi planlıyorsunuz ?

    yada ben yanlış anladım bence hemen ailesini aramalısınız biliyorsanız tellerini tabikide.
  • 25-01-2010, 22:04:05
    #51
    You want to fly?

    -Antidepresan
    -Efes mavi
  • 26-01-2010, 13:12:29
    #52
    teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle durumlarda kendi haline bırakacaksın. ölecekse ölecek, yaşayacaksa yaşayacak ve kimse onunla ilgilenmediği için bir daha ilgi çekmek için öyle bir şeye başvurmayacak. Bir arkadaşım da intihara kalkışmıştı. hiç dokunmadım. ağladı sızladı karşımda. sonunda gitti kendi kendine kustu falan tövbe etti böyle bir şey yapmamaya. Biliyorum eğer ilgilenseydim sık sık onunla tehdit edecekti. psikolojisi bozuk kişilerin ilgi çekme biçimidir bu. bırakırım ne hali varsa görsün. ölecekse de ölsün. kendi sorunu.

    Hiç uğraşamam kendime yetemiyorum da ben. uzmanlar da böyle söylüyor. amaç ilgi çekmek. İlgisiz kalın bir daha yapmasın. vicdan azabı olmak istiyor size.

    Katılıyorum sana kardesim.
    Bu arada büyük gecmiş olsun.
  • 26-01-2010, 14:06:03
    #53
    Son durum nedir? Merak ettim acikcasi.
  • 26-01-2010, 14:10:53
    #54
    Ekstra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bencE de