kız arakdasım intihar etti acil yardım
87
●12.984
- 25-01-2010, 05:14:18Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Asıl amacı intihar olan kişi ilaç kullanmaz. İlaçla intihar için dozu aşmak gerekiyor. Bence onu bırakmaman için bir bahane. Herkes sinir krizi geçirir. Herkes intihar edicem der. Fakat herkes intihar etmez. Bünye meselesi ve içtiği haplara bağlı ve mide yıkanması gibi çözümü var. Senden uzaklaşmasını istiyorsan ya umursamayacaksın , ya da tersleyip kendinden soğutacaksın. Süper kahraman olmayacaksın. İntihar edeceğini düşünmüyorum. 2 tane ağrı kesici içen ilaç aldım intihar edicem diyip ağlıyor.
- 25-01-2010, 08:31:00İki üç kere baktım bu mesajı senin yazıp yazmadığına, zorda olsa inandım. Demek sende bu kadar gaddar olabiliyosunteknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ama acımak lazım salaklığına verip kurtarmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum ben.
Bu arkadaşlık, sevgi, aşk falan filan nemenem bişeyde böyle psikopatlık yapıyo bu kızlar yav. :d Servet değerinde bişey heraldeki, benim onyüzbin trilyonum olsa gitmemesi için tırnağımı keserim en fazla.iRC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-01-2010, 10:16:05yahu ne ayrani , ne yogurdu ...
yapsinlar bi kuru fasulye yaninada sehriyeli pilav..
saka gibi.. intahar et sonra ona sebep olan kisiyi ara agla sizla ben oluyorum kurtar beni..
atlama ziya cocuklarina yazik.. - 25-01-2010, 10:55:13katılıyorum seni kazanmak için yapılan hareket olsa gerek.Red adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-01-2010, 11:33:53Hee çoh doru sölüyon. Filmdeyiz sanki..OnurStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-01-2010, 11:44:29Peksoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gaddar değilim ama insanlarla çok uğraştım
Çok uğraştım, çok deliyle karşılaştım, psikolojisi bozuk adamın kahrı çekilmez bunu anladım. Hele ki bir insan aklından 1 defa dahi olsun intharı geçiriyorsa o insan benim gözümde acizdir. Zavallıdır. Ben böyle düşünüyorum. Hayata karşı güçlü durmak gerekiyor. İnsan kendi kendisinin doktoru olmalı. Bunu başaramayanlar elbet de olacaktır ama bize düşen onları doğru yola iletmek.
Yok oramı keserim, yok hap içerim, yok atlarım. Benim için biri bunu yapacaksa hiç durmasın yolu açık olsun. O zaten ne olduğunu gösteriyor. Hiç işim olmaz. Ben daha kendi kahrımı çekemiyorum bir de başkasının sorumluluğunu alamam üzerime.
Kız milleti çok alavereci dalavereci oluyor. Hele bir kız ben ölecem diyorsa tutanda kabahat. Ölmek bu kadar kolay mı yaa. Onlar kurtulacaklarını biliyorlar. Resmen ajitasyon. Ölmek isteyen adam her şekilde ölür.
3-5 hap içip- bileğine jilet atıp ölüyorsa eceli gelmiştir onun. Azrail napsın bahane işte. - 25-01-2010, 17:01:28Merhaba arkadaşlar,
bu konuda yazdığım tavsiyelerden dolayı Gerizekalının biri bana -rep vermiş.
resim:

Evet bu kişiye gerizekalı diyorum, çünkü burada doktor olan kuzenimden bizzat bu konu üstüne telefonla aldığım tavsileri yazdım.Amaç sadece konu açan arkadaşa değil, tüm arkadaşlara bilgi vermekti.
Sebep, insanların yaşam koşulları ve buhranların giderek artmasından dolayı dünyada intihar vakaları süratli artıyor.Burada bana -rep veren gerizekalının başına veya çok yakın bir akrabasının yahut arkadaşının başına hatta kendisinin başına intihar buhranı ve bunalımının gelmeyeceği, ve intihar etmeyeceği söylenemez.
Burada mesele -rep değildir, Bana bu -rep'i atan gerizekalının hayatın gerçeklerinden, düşmez kalkmaz'ın bir tek Allah olduğundan haberinin olmadığı açık ve net.
Yazdıklarım şahsi düşüncem, veya faydasız gereksiz bir konu olsa bu arkadaşın bana -rep atmasına diyebileceğim birşey yok, ama mevzu bahis olan sağlık ve ekstra verilen bir bilgiyle belki intihara kalkışmış bir insanın hayatının kurtulabileceği ihtimalini düşünmeyen bir gerizekalının benim düşüncemde r10 gibi kaliteli bir platformda işi de olmamalı.
Zaten bana bu -rep'i atan gerizekalı düşüncesinin doğruluğuna kanaat getirseydi, -rep'in yanına düşüncelerini veya adını yazardı.
Bu mesajımı şikayet edip, r10 daki değerli moderator arkadaşlarımıza haber verebilirler.
Ama benim tanıdığım r10 moderatörleri insan hayatı söz konusu olunca, insanlık söz konusu olunca benim gibi düşüneceklerdir.
saygılarımda
ama acımak lazım salaklığına verip kurtarmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum ben.

