İki üç kere baktım bu mesajı senin yazıp yazmadığına, zorda olsa inandım. Demek sende bu kadar gaddar olabiliyosun

ama acımak lazım salaklığına verip kurtarmaya çalışmak lazım diye düşünüyorum ben.
Bu arkadaşlık, sevgi, aşk falan filan nemenem bişeyde böyle psikopatlık yapıyo bu kızlar yav. :d Servet değerinde bişey heraldeki, benim onyüzbin trilyonum olsa gitmemesi için tırnağımı keserim en fazla.
Gaddar değilim ama insanlarla çok uğraştım

Çok uğraştım, çok deliyle karşılaştım, psikolojisi bozuk adamın kahrı çekilmez bunu anladım. Hele ki bir insan aklından 1 defa dahi olsun intharı geçiriyorsa o insan benim gözümde acizdir. Zavallıdır. Ben böyle düşünüyorum. Hayata karşı güçlü durmak gerekiyor. İnsan kendi kendisinin doktoru olmalı. Bunu başaramayanlar elbet de olacaktır ama bize düşen onları doğru yola iletmek.
Yok oramı keserim, yok hap içerim, yok atlarım. Benim için biri bunu yapacaksa hiç durmasın yolu açık olsun. O zaten ne olduğunu gösteriyor. Hiç işim olmaz. Ben daha kendi kahrımı çekemiyorum bir de başkasının sorumluluğunu alamam üzerime.
Kız milleti çok alavereci dalavereci oluyor. Hele bir kız ben ölecem diyorsa tutanda kabahat. Ölmek bu kadar kolay mı yaa. Onlar kurtulacaklarını biliyorlar. Resmen ajitasyon. Ölmek isteyen adam her şekilde ölür.
3-5 hap içip- bileğine jilet atıp ölüyorsa eceli gelmiştir onun. Azrail napsın bahane işte.