Arkadaşlar trafik cezası benim kadar ödeyen başka biri yoktur diye düşünüyorum. Her hareketime ceza yazılıyor. Kırmızı ışıkta geçme cezası diyor. 3 gün önce yazılmış ama daha tebliğ tarihi yok. Kavşakta yazılmış biliyorsunuz kavşaklarda 2 ışık olur. Birinden geçerken diğeri hemen arkasında olur ve kırmızı yanar. Zaten 80km hızla giderken nasıl o ışıkta durayım ani fren yapsam gene durmaz? 80 km hız da yasal hız otobandayım. İlk ışık sarı yanarken geçiyorjm hemen arkasındakine kırmızı yakıyorlar 1 saniyelik fark ile trafik cezası yazıyorlar. Böyle saçmalık olamaz.
daha tebliğ edilmemiş bunu nere itiraz edebilirim? E imzaya sahip değilim neden sürekli ceza geliyor bu iptal edilir mi?
EDİT GÖRSEL İLE ANLATIYORUM:
yeşil ile işaretlediğim ışık o an sarı oluyor sarıda geçiyorjm. Aynı anda kırmızı ile işaretlediğim ışık 1 saniye fark ile kırmızı oluyor. Ben de 70-80 km hızla gidiyorum dikkat edin 3 şeritli yol. O arada ani fren bile yapsam 80km hızla durmak ne derece mümkün? Böyle ceza mı olur ödedikten sonra itiraz edebilir miyim?