• 18-12-2024, 20:06:31
    #19
    Geçmiş olsun. Olan olmuş, takma kafaya. Yazını okurken patronunun konuşma tarzı, sana pek değer vermediği hissiyi yarattı. Şansızlığından dolayı, fesatların çoğunluk olduğu bir iş bölümünde çalışıyorsan, böyle bir durum eninde sonunda yaşanır. Çünkü öyle bir iş yerinde öne çıkan, göze batar.
  • 18-12-2024, 20:19:07
    #20
    Aetheria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Normalde bende sosyal medya tasarım, reklam vesaire yapıyorum, bu işe de laptopum arızalandığı için girmiştim, giriş o giriş şimdi borçlu oldum
    E malum kış geldi, motoru satıp laptop almanın tam zamanı :d
    4 kişi bunu beğendi.
  • 18-12-2024, 20:24:43
    #21
    Getire başvur genelde adam ihtiyaçları oluyo
  • 18-12-2024, 20:36:00
    #22
    AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah sana başarı versin kardeşim. Geçmiş olsun
    Dünya işte. Adalet aramıyorum
    Ama hesabı da sorulacak elbet
    elbette ki öyle olucak, hiçbir zaman yapılanlar kar kalmaz kimseye.
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    E malum kış geldi, motoru satıp laptop almanın tam zamanı :d
    laptop aldım hocam borcun bi kısmıda ordan geliyor
    bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Getire başvur genelde adam ihtiyaçları oluyo
    orada 2 gün çalışmıştım eskiden, bölgedeki yerler taşeron firma yemeği bile ayakta yiyoduk allah razı olsun
  • 18-12-2024, 20:44:45
    #23
    Maalesef hemen hemen her iş yerinde bunlardan var.
    Kendileri çalışmazlar, seni de çalıştırmazlar.
    Memleketin gelişmesinin önünde ki en büyük engel bu.
    Kendileri yükselemediği gibi yukarı çıkanın da paçasından çekerler.

    Bir iş yerinde çaycılık yapıyorum 20 li yaşlarda, orada ki kantin görevlisi haset etti bir kadınla adımı çıkarmaya çalıştı.
    Askerden geldim bir fastfood da çalışırken oranın müdürü ayağımı kaydırmaya çalıştı.
    Nedense bunlarda hep göbekli şişko adamlar oluyor
  • 18-12-2024, 22:02:12
    #24
    constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef hemen hemen her iş yerinde bunlardan var.
    Kendileri çalışmazlar, seni de çalıştırmazlar.
    Memleketin gelişmesinin önünde ki en büyük engel bu.
    Kendileri yükselemediği gibi yukarı çıkanın da paçasından çekerler.

    Bir iş yerinde çaycılık yapıyorum 20 li yaşlarda, orada ki kantin görevlisi haset etti bir kadınla adımı çıkarmaya çalıştı.
    Askerden geldim bir fastfood da çalışırken oranın müdürü ayağımı kaydırmaya çalıştı.
    Nedense bunlarda hep göbekli şişko adamlar oluyor
    Nedense çopuda bişeyler yaşamış çekmiş insnalar oluyor, biz böyle gördğk yetiştik dıra sizde çekiceksiniz der gibi.
  • 18-12-2024, 22:58:33
    #25
    Aetheria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nedense çopuda bişeyler yaşamış çekmiş insnalar oluyor, biz böyle gördğk yetiştik dıra sizde çekiceksiniz der gibi.
    Yok hocam bunlar hiç bir şey görmemiş insanlar.
    Hep alavere dalavere ile bir yerlere gelmiş, sürekli yalakalık yapmış adamlar.
    Fastfood da ki müdür ihaleyi alan adama ... kavurup yerim diyen bir tipti.
    O giderdi bu sefer arkasından atardı.

    Biz orada tost yapardık askerlere.
    2 tane şubesi vardı.
    Diğer şubenin alanı dar olduğu için biz yapıp yollardık tost ekmeklerini.
    Biz neden burada yapıyoruz, bende senelerce orada tost hazırladım derdi.
    Sonra yok ya orada yapamaz onlar, alan dar, biz yaparız derdi.
    Ben sende yapmışsın orada onlarda yapsın deyince karşı çıkardı.
    Bir zaman sonra yine ben nasıl yaptım, söyleyeceğim onlar da orada yapsın derdi.
    Şemşamer gibi bir adamdı.
  • 18-12-2024, 23:48:48
    #26
    Çok çok geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun hocam 🙏 umarım en kısa zamanda kazasız belasız bir iş bulursunuz.

    İşte bu yüzden o tarz insanlar nedeniyle o tarz kaoslu işlerde çalışmıyorum.

    Nefret ediyorum o tarz insanlardan YALAKA insanlar kadar tehlikeli tür yok.

    Bende sizin gibiyim yalaka kişileri hiç sevmedim sevmem de hocam kendilerini dıştan nasıl görüyorlar bir tahmin bir analiz etmeleri gerek yaa birilerine yamalmak için yalakalık çok kötü bir alışkanlıktır tıpkı bildiğimiz bağımlılık haline getirmişler yada bir ekstra iş gibi klasik düz çalışıp + ekstra + YALAKALIK = bu son yazdıklarım yalakalık yapanların klişe yaptıkları 🙂🤠 sanki biz farkında değilmişiz gibi yaparlar ama içimden hislerimle bir dalga geçerim 😁 (uzun vadeli çalışma, fazla yemek, fazla içecek,fazla gülme,fazla dümenden herşeyi biliyorum hissiyatı,dümenden samimiyet, dedikodu,mobing,ve adam kaydırmak, garibanı ezmek, hak yemek, üc kuruş için başkasının neyse yani daha yazacağım yazmak istemediğim çok var da (.) ) Nokta içinde herşeyi özetledim o tarz YALAKA insanlar için.

    GENELDE BİTMEZLER SİVİL HAYATTA FULL HER YERDE VAR YALAKALIK = KALİTESİZLİK

    Herşey gecer herşeyi toparlarsınız hocam 🙏 Herşey gönlünüzce olsun.

    Umarım herşey gönlümüzce olur o tarz insanlara maruz kalmadan tertemiz bir hayat yaşarız. İyi geceler iyi forumlar dilerim.
  • 18-12-2024, 23:50:14
    #27
    çok iyi bildiğin bi semtte istediğin kadar iyi motor kullan, o semt çocuğu kadar hızlı paket atamazsın. sokakları cadde isminden bile üstün körü gideceği yeri biliyordur en kestirme yolu biliyordur, standart kurye gide gele az çok gideceği yeri öğrenir o ara farkı yapıştırır geçer. açık konuşayım çoook eskiden öğrenciyken kendi motorumla milletin 50'lik scooterla attığı paketi kendi motorumla çatır çatır atıyordum tek yatırım maliyetim 140 litre bi sepet oldu arkaya her işe koşabilmek için, gündüz pizza sattım gece tekel bayi kovaladım, yamaha ybr 125 ile bunlar çatır çatır mesaiye kalırken saat başından km başından kasarken ben hem paket başından hem km başından kasıyordum patron finalde kalmam için çok yalvardı bunların hepsi topla senin kadar etmez, kışın bunların parası çıkmaz saat başından bana zarar yazar demişti. kazandığın helali hoş olsun deyip göndermek istemedi, ben ise öğrenci olduğumu mecburiyetten yaptığımı okulumu bitirdiğimi artık mesleğime bakacağımı söyleyip ayrıldım. 4 yılın sonunda tüm okul masraflarım çıktı üstüne bide sıfır güzel bi pulsar parası kaldı bazen mesaili bazen mesaisiz, %70 mesaisiz, yazın motor yükselticem diye para kasmaya çalışıyorum gencim bi motor sevdam var hem geçimimi yapıp hem motorumu upgrade etmek istiyorum ama okulum aksıyor bu yüzden hiç mesaiye kalmadım çok boşta kalınca tekele destek attım... buda böyle bi hikaye,çalışana iyi bildiğin bi semtte her zaman kazanırsın, hele bide kurye gruplarına üyeysen ekstracı olarak gidersen bazen işin iş, kiminin motoru patlar, kiminin izin günüdür.
    • WebMasterMarket
    • Aetheria
    WebMasterMarket ve Aetheria bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.