çok iyi bildiğin bi semtte istediğin kadar iyi motor kullan, o semt çocuğu kadar hızlı paket atamazsın. sokakları cadde isminden bile üstün körü gideceği yeri biliyordur en kestirme yolu biliyordur, standart kurye gide gele az çok gideceği yeri öğrenir o ara farkı yapıştırır geçer. açık konuşayım çoook eskiden öğrenciyken kendi motorumla milletin 50'lik scooterla attığı paketi kendi motorumla çatır çatır atıyordum tek yatırım maliyetim 140 litre bi sepet oldu arkaya her işe koşabilmek için, gündüz pizza sattım gece tekel bayi kovaladım, yamaha ybr 125 ile bunlar çatır çatır mesaiye kalırken saat başından km başından kasarken ben hem paket başından hem km başından kasıyordum patron finalde kalmam için çok yalvardı bunların hepsi topla senin kadar etmez, kışın bunların parası çıkmaz saat başından bana zarar yazar demişti. kazandığın helali hoş olsun deyip göndermek istemedi, ben ise öğrenci olduğumu mecburiyetten yaptığımı okulumu bitirdiğimi artık mesleğime bakacağımı söyleyip ayrıldım. 4 yılın sonunda tüm okul masraflarım çıktı üstüne bide sıfır güzel bi pulsar parası kaldı bazen mesaili bazen mesaisiz, %70 mesaisiz, yazın motor yükselticem diye para kasmaya çalışıyorum gencim bi motor sevdam var hem geçimimi yapıp hem motorumu upgrade etmek istiyorum ama okulum aksıyor bu yüzden hiç mesaiye kalmadım çok boşta kalınca tekele destek attım... buda böyle bi hikaye,çalışana iyi bildiğin bi semtte her zaman kazanırsın, hele bide kurye gruplarına üyeysen ekstracı olarak gidersen bazen işin iş, kiminin motoru patlar, kiminin izin günüdür.