• 18-12-2024, 13:34:07
    #10
    MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Amme Hizmeti;


    Kullanıcı, son 5-6 aydır kuryelik yaparak geçimini sağlıyor ve aylık 34K borç ödemesi yapıyor. İş yerindeki hızlı ve başarılı performansı nedeniyle diğer çalışanların kıskançlığına maruz kalmış. Haksız ithamlar, manipülasyonlar ve patronun taraflı tutumu nedeniyle iş ortamı dayanılmaz hale gelmiş.

    Son olayda, bazı çalışanların paket sayılarını başka bir çalışanın üstüne yazarak birincilik primini ona kazandırdığı görülmüş. Kullanıcı, bu haksızlıkları dile getirse de patron herhangi bir adım atmamış. Son olarak, patronla yaşanan bir tartışma sırasında, kullanıcı işten ayrılma kararı almış.

    Motor kredisi ve diğer borçlar nedeniyle finansal zorluk yaşayacağını öngörse de bu süreçte hem fiziksel hem mental olarak dinlenmeyi planlıyor. Gelecekte iş arayışına başlayacak ve sosyal medya üzerinden gelir elde etme fırsatlarını değerlendirmeyi düşünüyor.

    Karamsarlık yerine umudu koruyor ve pes etmemekte kararlı.
    süper hizmetmiş hocam elinize sağlık
  • 18-12-2024, 13:37:22
    #11
    Bir sahis sirketi acip trendyol, yemek sepeti, getir gibi yerlerde kat kat fazlasi kazanabilirsiniz
  • 18-12-2024, 13:37:56
    #12
    Okumaya niyetlendim ama bu nedir abi, paragraf felan bir şeyler yapsaydın. Tablo gözümü korkuttu (;
  • 18-12-2024, 13:48:08
    #13
    Vigo deneyebilirsiniz hocam?
  • 18-12-2024, 13:56:27
    #14
    En iyisini yapmışsın hocam ,inan her sektörde yalaka kaynıyor şuan bir yalaka karşımda oturuyor ,ya deveyi guducen yada gitcen ,kaldırıp vursan adam yerine koyarlar.
  • 18-12-2024, 14:07:05
    #15
    Tupcufikret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    En iyisini yapmışsın hocam ,inan her sektörde yalaka kaynıyor şuan bir yalaka karşımda oturuyor ,ya deveyi guducen yada gitcen ,kaldırıp vursan adam yerine koyarlar.
    Ne yazık ki heryer böyle maalesef, kendi işimizi kurmadıkça bunlara her zaman maruz kalıcaz, bu durum üzüyor işte.
  • 18-12-2024, 14:08:58
    #16
    Hemen hemen her sektör böyle, içine kapanık çalışırsan ayağını kaydırırlar hocam. Biraz sosyal olup kendini sevdireceksin, ben ofis ortamını beceremediğim ve Türk işverenlerden haz etmediğim için evden yurtdışına çalışıyorum mesela. Yabancılar bizimkilere kıyasla melek gibi geliyor. Zaman zaman onlarda da kaos yaşanıyor ama çözüm odaklı oldukları için kimse ayağınızı kaydırmaya çalışmıyor.
  • 18-12-2024, 14:19:31
    #17
    Üyeliği durduruldu
    Allah sana başarı versin kardeşim. Geçmiş olsun
    Dünya işte. Adalet aramıyorum
    Ama hesabı da sorulacak elbet
  • 18-12-2024, 16:29:51
    #18
    Kuryelik yapıyorsanız açın kendi şirketinizi esnaf kurye olarak öncelik Yemeksepeti çalışmaya bakın.
    Kafanız rahat olur.