Çok çok geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun hocam 🙏 umarım en kısa zamanda kazasız belasız bir iş bulursunuz.

İşte bu yüzden o tarz insanlar nedeniyle o tarz kaoslu işlerde çalışmıyorum.

Nefret ediyorum o tarz insanlardan YALAKA insanlar kadar tehlikeli tür yok.

Bende sizin gibiyim yalaka kişileri hiç sevmedim sevmem de hocam kendilerini dıştan nasıl görüyorlar bir tahmin bir analiz etmeleri gerek yaa birilerine yamalmak için yalakalık çok kötü bir alışkanlıktır tıpkı bildiğimiz bağımlılık haline getirmişler yada bir ekstra iş gibi klasik düz çalışıp + ekstra + YALAKALIK = bu son yazdıklarım yalakalık yapanların klişe yaptıkları 🙂🤠 sanki biz farkında değilmişiz gibi yaparlar ama içimden hislerimle bir dalga geçerim 😁 (uzun vadeli çalışma, fazla yemek, fazla içecek,fazla gülme,fazla dümenden herşeyi biliyorum hissiyatı,dümenden samimiyet, dedikodu,mobing,ve adam kaydırmak, garibanı ezmek, hak yemek, üc kuruş için başkasının neyse yani daha yazacağım yazmak istemediğim çok var da (.) ) Nokta içinde herşeyi özetledim o tarz YALAKA insanlar için.

GENELDE BİTMEZLER SİVİL HAYATTA FULL HER YERDE VAR YALAKALIK = KALİTESİZLİK

Herşey gecer herşeyi toparlarsınız hocam 🙏 Herşey gönlünüzce olsun.

Umarım herşey gönlümüzce olur o tarz insanlara maruz kalmadan tertemiz bir hayat yaşarız. İyi geceler iyi forumlar dilerim.