Hayatımın en kötü yılını yaşıyorum.
19
●1.340
- 09-10-2024, 21:16:09Arkadaşlar hayatımın en kötü yılını yaşıyorum. O kadar çabalamama rağmen hiçbişey elde edemediğim yıl. Ben askerde iken bile AFK durumdayken bile iş mesajları gelirdi geçen sene. Bu sene yapmadığım kalmadı. Script yaptım reklam verdim ilan verdim her şeyi yaptım sıfır. 1 yılda ülke mi değişti yoksa ben mi bahtsızım? Artık ne yapayım yurtdışına nasıl çıkılır bunun üzerine yoğunlaşmak istemiyor değilim. Gerçekten bu sene böyle bir iğrençlik görmedim. Bu sene sizde de aynısı mı yoksa bana özel mi? Ne yapayım elimden gelen her şeyi yaptım yapacak hiçbişey kalmadı. Siz bu durumda ne yapardınız??
- 09-10-2024, 21:22:13Şahsen yazılım işi artık değişti bence. Bende bir yazılımcı olarak eskiye oranla az müşteri görüyorum. Sağlam bir araştırma ve potansiyele erişme gücü lazım. Bunada sadece reklam değil bazen bölgesel dükkanlar. Araştırmalar ile erişmek şart veya yurt dışındaki işletme&müşterilere erişmek şart. Benim bu yılım bence oldukça muazzam geçti. Alanımı yazılım ile kısıtlamadım ve kripto, sosyal medya içerikleri, yazılım, danışmanlık derken kendimi dijitalden her köşede buldum. 5 dakikada 50-100k kazandığımız sayısız iş oldu. Kendinizi tek alanda kısıtlamayın. En önemlisi bir farkınız olsun. O kadar kişi varken sizi tercih etmelerine sebep olun. Saygılar.
- 09-10-2024, 21:22:42Bu kadarı fazla hocam gerçekten fazla. Yat kat Mercedes Audi bilmem ne hayallerimi artık geride bıraktım daha öyle hayaller kurup çalışmıyorum. Artık nasıl yoksulluk sınırının altına düşmeden hayat geçiririm endişesindeyim.Sitta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-10-2024, 21:27:582 ay önceye kadar tamamen aynı fikirdeydim ancak son 2 aydır "Hayatımın en iyi dönemi" diyebiliyorum (Aylık 70K ödemeyi saymazsak)
Bence pes etmeyin hocam, ben tam pes etme aşamasındayken işim tuttu ve rahatladım.
Bence sizlere de şans gülecektir ve işleriniz hayal ettiğinizden bile DAHA İYİ olacaktır. - 09-10-2024, 21:28:19Ben sorun nerde çözemedim. Çözebilen varsa söylesin gerçekten.real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
