Sanırım seni üzmek için yaptı bunu pek takma.
Sen kafanda bitirmişsin zaten bunun ilerisi tamamen birbirinizi yıpratmak olacaktı.
Kendinizi yıpratmadan ayrılmanız iyi olmuş. Seviyor olabilirsin ama işte kendin diyorsun artık olmaz diye.
Mental olarak boşlukta olduğunuz için eski yaşanmışlıkları özlüyorsunuz. Zamanla geçer hepsi. Bir yaşanmışlık, alışkanlık var sonuçta. Gelecek görmediğiniz bir ilişkiyi sürdürmek ikinize de zarar verir sadece. Ben de bir türlü bir kızla uzun süreli ilişki yaşayamayacakmışım gibi hissediyorum. Kısa süreli gelecek görmediğim ilişkilerden çekiniyorum bir nebze korkuyorum aslında. Ruh ikizi denen olayın bir türlü denk gelmeyeceğini düşünüyorum bu tarz mental boşluk ve arayış içinde olduğum dönemlerde.
E hocam siz ayrılmışsınız, kız ne yapsın ayaklarınıza mı kapansın? Şahsen beni birisi terk etse ve kapıma eşyamı almak için gelse ona güçsüz halimi göstermek istemem, güçsüzlüğümü örtecek davranışlar sergilerim hatta onu sevmediğimi söylerim.
bence siz ayrıldığınız için Onun üzülmediğini görünce tribe girmişsiniz.
hocam sen kendisine cevap vermeyince ve tamam diyerek bitirince, kafasında daha umursamazım imajı vermek istemiş ve sana o şekilde davranmış. gerçekten umursamasaydı emin ol tişört için bile çağırmazdı, belki çağırmasının nedeni bile sana o şekilde davranışlar sergilemekti. yaşa göre değişir ama olgun bir insanın yapacağı iş değil.