• 10-08-2023, 09:25:35
    #19
    Wordpress
    BOA Dijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ne zaman içeriklerinizi görsem hakkını verdiğinizi düşünüyorum.Kolaylık değil bol kazanç dilerim Shenta
    Teşekkür ederim 💓 size de bol kazançlar hocam
  • 10-08-2023, 10:48:33
    #20
    shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yarın yatmak için bugün çalışmak gerekiyor. Havalarda olsam çok farklı konular açardım Bir bakımdan da doğru ama bedel ödememiz lazım



    Ben o kadar uzun süre dayanamam. Aslında bu kadar da kendimi zorlamam fakat bitmesi gereken işler var..
    Bizim olayımız tamamen uzun süre güncellenmeyen bilgisayar ve sunucuların artık hack saldırıları yiyerek patlak vermesi ve hack saldırısına neden olan o dönemin ucuz ethernet kartlarını tespit edebilmekti. Hiç unutmuyorum bir makineye 20 defa sistem kurduk her seferinde de İnternetimiz yine kesilmişti. Sonunda tüm interneti kesip tek, tek sistemleri bağlamak olmuştu. O zaman çözümü de bulmuştu 3 tane eski makinenin ethernet kartlarındaki güvenlik açığı yüzünden internetimiz kesiliyordu. İşte 72 saat uykusuz kaldığımız tek mesai anımdır. Onun dışında en rahat 25-30 saat uyumadan ayakta kalabiliyorum. 30 Saat uyumadan sonrasında ise 6 saat uyku ile idare edebilen bir insanım. Şuna çok inanıyorum uyuduğum her saat kaybettiğim zaman ve nakit artıyor.
  • 10-08-2023, 10:50:35
    #21
    sunucuoptimizasyon.com
    Biz de genç iken böyleydik sabahlardık falan sonra yaş ilerleyip sağlıktan olmaya başlayınca hata ettiğimizin farkına vardık.

    Hiçbir şey sağlıktan kıymetli değil.
  • 10-08-2023, 11:02:30
    #22
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biz de genç iken böyleydik sabahlardık falan sonra yaş ilerleyip sağlıktan olmaya başlayınca hata ettiğimizin farkına vardık.

    Hiçbir şey sağlıktan kıymetli değil.
    Size hak veriyorum ama bildiğim en iyi şey şu sağlıklı bir insan ve sağlıklı bir yaşam ortamında en normal uyku saati 6 saattir. Eğer biraz sağlık sorunlarınız varsa bunu 8 saate de çıkarabilirsiniz. Şöyle net olabilirim ben İstanbul'un bazı yerlerinde 10 saati aşan uykular uyumama rağmen uykumu alamıyor ve uykusuz kalıyordum. Fakat Şehirden uzak köy, orman ve doğa yakınlarında 3-4 saatlik uyku bile derin oksijen dengesi sağladığı için yeterli oluyor. Ben köy yerlerinde sabah 6 da uyandığımda bunu şaşkın ve garip buluyordum. Hatta çok dinç ve verimli bir gün yaşıyordum. Ama şehirlere merkezlere ne zaman dönsem uykusuzluk problemleri de o zaman başlıyor. İşin özeti uyku bir ihtiyaç ama fazlası bağımlılık ve bu bağımlılığa çevresel etken çok fazladır. İnsan tüm enerjisini yediği, içtiği gıdalardan alamamaktadır. Uyku, psikoloji, huzur ve doğal ortamın yaygınlığı insanın enerjisini tamamlamaktadır. Şehirlerde insanlar 10 - 12 saat çalışıyor ve bitkin yorgunlar ama verimlilik sıfır çünkü artık bezen insanlar işten kaytarmaya bakmaktadır. Doğada ise insan çok verimlidir hatta 4-5 saatte yapılamayacak işleri 1-2 saate sığdırabiliyorlar buna verimlilik denilebilir.
  • 10-08-2023, 11:13:49
    #23
    @aslansoft; hocam da ayni şekilde çalişiyor başarli işler yapıyor saygılarimla
  • 10-08-2023, 11:45:24
    #24
    nsrtyksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    En az 1 saat kullanımda 15dk ara verin ve hareket edin bu sağlığınız için önemli.
    En son inşaatta çalışırken sabah 07:00'de kalkıp işe başlamış sonrasında da betona kalmış bir sonraki gün 11:30'da bitmişti, hesabını siz yapın hocam.
    Şuan ki mevcut işim de 24 saatlik nöbet usulü bir çalışma
    Ooo gel sarılalım hocam 🤣🤣

    Dün sabah 7.30 da kalktım. Gece 1'de eve döndüm. Bende de durumlar şu sıralar böyle. Bende karayollarında denetimciyim.

  • 10-08-2023, 11:50:04
    #25
    Bunu normal goruyorsan bence doktora gorun. Cunku ne normaldir ne de sagliklidir!
  • 10-08-2023, 13:04:01
    #26
    serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ooo gel sarılalım hocam 🤣🤣

    Dün sabah 7.30 da kalktım. Gece 1'de eve döndüm. Bende de durumlar şu sıralar böyle. Bende karayollarında denetimciyim.

    Allah kolaylık versin hocam, işiniz zor, üstüne de uyku ve yorgunlukta eklenince bir EYVAH! çektiriyor.
  • 10-08-2023, 13:47:54
    #27
    nsrtyksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah kolaylık versin hocam, işiniz zor, üstüne de uyku ve yorgunlukta eklenince bir EYVAH! çektiriyor.
    Eyvallah hocam sağolasın. Çıkış yolları arıyorum bende. Çok şükür işimiz iyi ama yoruluyorum. 40'lı yaşlara gelince kaldırır mıyım bilmiyorum. O yüzden gelir kapısı oluşturmaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.