3 kişi bunu beğendi.
Sim kartınızı kaybetmeyin
12
●704
- 21-04-2023, 13:07:56Vodafone'den yeni hat aldım geçen hafta eve gelip kullandım ve kendi cebimde unutup dışarı çıktım, eve geldiğimde ise bir daha bulamadım. Yeni kart içinde 67 TL ödedim, bu paranın günümüzde pek bir önemi yok ama boş bir şey için ödemek ve parayı havaya atmak tüm miktarlardan daha çok koyuyor. Eğer sim kartımı kaybetmeseydim. forumdan bir E-Book daha alıp paramı katlamaya devam edebilirdim.
- 21-04-2023, 13:15:08Bu ülkede gsm operatörleri kendilerine ait olmayan teknolojilerin reklamlarıyla yıllardır absürt fiyatlara paketler, taksitli cihazlar satıyor, cebi dolan kesim türlü yolsuzluklarla bu şirketlerde yer sahibi olan kişiler. Hatlara, kartlara, paketlere bu kadar yüksek para vermek mantıklı değil. 20 yıldır aynı hızlarda rezil internet hızları pazarlamaya devam ediyorlar, insan gider altyapıya doğru düzgün yatırım yapar.
Her afette iletişim sorunu yaşanır, milletimizin yanındayız mesajı atarlar ama sorunu günlerce çözemezler.
İstanbul gibi megakentlerde türlü türlü yerde telefonunuz çekmez.
Saçma sapan numaralardan sms, arama alırsınız bunları filtreleyemez.
Sürekli telefonun kilit ekranında sim kart menüsünden evet - hayır bildirimi alırsınız yanlışlıkla bir şeylere abone olup para bayılırsınız.
Evi yıkılmış insanlara faturanız 1 ay ertelendi ayağı çekerler, yahu hizmet veremiyorsun ne faturası?
2 ay sonra sözleşmem bitiyor ve paketi üç katı fiyata çıkarmışlar yahu el insaf. - 21-04-2023, 13:17:48E BOOK bende aldım ama hiç para katlayamadim hocamMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-04-2023, 13:18:121TL'den milyoner olma e-bookOsmanWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-04-2023, 13:18:36İroni amaçlı ekledim hocamGhostcastle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ghostcastle bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi. - 21-04-2023, 13:21:20430 tl hat ücreti + 67 kayıp ücreti koydu hocam, küçücük şeylerde çabuk kayboluyor.MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-04-2023, 13:23:27Turkcell'de ek/kayıp sim kart bedeli 300 küsür. Hat ücreti almış başını gidiyor zaten. Zannedersin hisse alıyorsunMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle