• 05-01-2021, 03:12:51
    #46
    Eğer ki e-ticaret yapıyorsanız üretimden sipariş sürecine ve sipariş süreci sonrası kargosuna kadar hepsi bir bütündür ben masanın sadece bu ayağıyım demek olmaz. Kendim de e-ticaretle uğraşmama rağmen aldığım ürün kargodan kaynaklı gecikme yaşarsa yani belirtilen durumlar dışında gidip de bugün sipariş verdim ertesi gün gelmedi durumu değil o zaman puandan kırıyorum. Kırıyorum ki o konuda kendilerine çeki düzen versinler.
  • 05-01-2021, 11:35:52
    #47
    Maalesef kargo şirketleri de e-ticaret operasyonumuzun bir parçası. Hatta en önemli parçası. Her ne kadar bazı satıcılar kargoya verdim oldu bitti gitti diye düşünse de, öyle olmuyor. Dolaylı yoldan kargodan kaynaklı yaşanan problem, müşteri memnuniyetine önem veren bir işletmeyseniz sizi de bağlıyor. Bu sebeple 5 TL bile ucuz olsa, kaliteden ödün vermemek için mevcut şirketimiz haricinde diğer şirketlerle çalışmıyoruz.
  • 06-01-2021, 03:14:31
    #48
    Sırf kolaygelsin kargo firmasıyla çalışıyor diye amazondan alışveriş yapıyorum aylardır. Adamlar Türkiye'ye olmayan ama olması gereken kargoculuğu getirmiş. Bir bakın isterseniz.
  • 06-01-2021, 03:38:14
    #49
    Mcayir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 27 aralıkta trendyoldan sipariş verdim hala gelmedi sizce ne puan vermeliyim
    Şöyle düşünmelisiniz. Siz ne zaman sipariş verdiniz ? mağaza oraya yazdığı sürede ürünü kargoya teslim etti mi ? eğer bunlar evet ise ürün kargo kaynaklı bekliyor ise bunu mağazaya yıkmak çok adaletsiz olur. Mağaza zamanında siparişinizi vermediyse o zaman düşük puan tabi ki kullanın ama mağaza siparişi zamanında kargoya verdiyse mağaza daha ne yapabilir ki ? ne gelir elinden yani ?
  • 06-01-2021, 04:40:55
    #50
    sadece gülmek
  • 06-01-2021, 09:17:04
    #51
    Farklı günlerde farklı mağazalardan verdiğim siparişlerim PTT kargo ile 15-16 günde geldi. Ptt ile gönderecek satıcıları tercih etmiyorum.