Sürekli kronik bir diyetçi olmamdan mütevellit, hızlı kilo vermenin hiçbir sonuç vermeyeceğini bilerek ayda 3-4 kilo hızla kilo verebilecek bir diyet yapmaya başladım.
Kilo verme hızı
15 Eylül : 101,0
22 Eylül: 98,8 9,42 kg/ay
27 Eylül : 98,1 4,20 kg/ay
02 Ekim : 97,2 kg 5,40 kg/ay
07 Ekim: 98.0 kg ----
12 Ekim:
17 Ekim:
22 Ekim:
27 Ekim:
01 Kasım:
Toplam kayıp : 3,8 kg
Hedef : 72
Boy: 179
Mevcut kilo : 97,2
Günlük alınan kalori : 2500
Yakılan : 500
Açıkçası başlığı daha önce açayım diyordum ama belki bırakırım diye 12 gün bekledim, sonuç inanılmaz, toplam 2,9 kg kaybettim. İlk hafta ödem tuz ve su atımı olduğu için kilo kaybı fazla oldu fakat ikinci haftada standart miktarda kilo verimine başladım.
Tartılmak için aslında 29 Eylül'ü bekliyordum fakat kendi deneyimlerim sonucu aç kalmadan kilo vermenin mümkün olmadığını öğrenmiştim. Fakat hiç aç hissetmedim ve kesin kilo veremiyorum diye düşünerek ikinci haftanın dolmasını beklemeden tartıldım ve beş günde 700 gram daha zayıflamıştım.
Açıkçası hep aç hissediyordum ta ki yürüyüşe başlayana kadar. Çok aç hissettiğim için 24 Eylül'de diyeti bozarak bir ekmek arası sandviç yedim gece, fakat ertesi gün 6 kilometre yürüyerek telafi etmeye çalıştım, şuan yemek miktarını pek kısmadım günde ortalama 2500 kalori alıyorum ve 5-6 kilometre yürüyorum. Yürüyüş yapma nedenim de işim gereği sürekli oturuyor olmam ve biraz daha fazla yemek yiyebilmek
DDHadi bakalım, umarım iradem sarsılmaz da zayıflamaya devam edebillirim. Bu arada not, eğer zayıflarsam sakın sanmayın hemen zayıfladım diye, bu benim 100. denemem falan olabilir aklınızda olsun.