• 23-09-2020, 20:17:53
    #10
    Türknet'i ben tavsiye ederim çok memnunum. Taahhüt ettikleri hızı veriyorlar gerçekten. Önceden Türk Telekomdaydım paketim 24mbps idi fakat aldığım hız 12 civarıydı hep. Taahhütün bitmesine 1-2 hafta kala nedense hızlandı ama yemezler. Türknete geçtikten sonra aynı altyapı olmasına rağmen öyle bir sorun yaşamadım.

    Bilginiz olması açısından yazıyorum. Türk Telekom taahhütümün bitmesine 1 hafta kala Türknet'e geçtim. Taşıma işlemi hızlı yapıldı. Evrağım kargo ile onlara ulaştıktan sonra 48 saat içerisinde internet bağlantım geldi. Diğer firmada aboneliğiniz varken kuruluma gerek kalmadan taşıma işlemi yapıyorlar hızlıca. Taşıma değilse yeni kurulumsa belki 1-2 gün daha uzar. Taşıma işlemlerinde eve gelmiyorlar çünkü.

    Bu da paketim 35 mbps iken yan odadan yaptığım hız testi ekran görüntüsü. Aramızda 2 duvar var ve internete 9 cihaz bağlı aktif kullanıyor.





    Paketim 35 mbps 85 tl idi, taahhüt yok. +10 tl farkla hızımı 100 mbps kadar yükseltebiliyorum.

    Türk Telekom'a göre bayağı bir etki etti. Türk Telekom da 24 mbps idi hızım fakat o hızı tam alamıyordum.

    Bu arada adettendir 1 ay bedava kullanmak için bu link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

    https://turk.net/p/UCQ42LC68XFA

    Davet kodu: UCQ42LC68XFA

    Türknette taahhüt yok. Cayma bedelinizi 120 tl ye kadar karşılıyor. Taahhüt bitmeden taşıma yapın altyapınız destekliyorsa. Sonradan kuruluma ihtiyaç kalmaz kurulum ücreti ödemezsiniz. Ben Türk Telekomdayken öyle yaptım.

    Bütün akrabalar kullanıyoruz memnunuz.

    Bedava olan ay 100 mbps ye yükseltip öyle kullanabilirsiniz. Sonra tekrar 35mbps ye dönersiniz isterseniz.

    Paketimi yükselttim ve aldığım hız:




    Paket olarak adsl dışında 2 seçenek var.

    >35 mbps 85 tl (türknet altyapısı varsa 100mbps 85 tl)
    >100mbps 95 tl (türknet altyapısı yoksa)

    Aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.

    https://turk.net/p/UCQ42LC68XFA

    Davet kodu: UCQ42LC68XFA
  • 23-09-2020, 20:23:04
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Xyzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Artılar:
    +Fiyatı ucuz
    +Sorun yaşamazsan yüksek hızda internet kullanabilirsin
    +Taahhüt vermene gerek yok

    Eksiler:
    - Büyük ihtimalle sorun yaşarsın (bağlantı kopma, bağlantının kesilmesi ve bazen saatlerce ya da günlerce gelmemesi)
    -Müşteri hizmetleri yok. Uygulamadan destek kaydı açarsan akıllarına estiği zaman sana yanıt verirler. Bir tek başvuru yaparken insan sesi duyabilirsin, ondan sonra müşteri hizmetlerine bağlanmak falan yok.
    -Taahhüt olmasa bile üyelikten ayrılmak çok zor. "Faks çekin, mail atın, yanlış attınız bir daha atın" gibi çıkarmamak için her şeyi yapıyorlar.
    -Türk telekom altyapısı kullanıldığı için türk telekom turknet'ten gelen arıza taleplerini 2. plana atarak kendi müşterilerine öncelik veriyor. Bu da zaten sorunlu olan arıza çözüm sürecini iyice uzatıyor.

    Aynısını diyebilirim sadece Türk Telekom kısmına katılmıyorum. Bende de kopma sorunları var çünkü alt yapım 35 destekliyor ama bana 100 Mb bağlamışlar zorlanmadan dolayı kopuyor kabloları değiştirirse 100 alırmıım.

    Kopmadan dolayı Türk Telekom kayıt açtı Türknet ekibi ve 3 kayda da aynı gün Telekom saha ekibi gelerek destek oldu
  • 23-09-2020, 21:16:58
    #12
    Merhabalar,

    Yorum yapmaktan korkuyorum. Neden mi twitterdan ve diğer sosyal medyalar ve buradan yorumları okuyorum, internetime nazar değer diye korkuyorum. He ben sıkıntı yaşamadım mı? Yaşadım. Ama çözüldü, bi kaç kere 1-2 günlük internetim kesildi ama yeni bir iss normal diyip geçtim. Alt yapı geliştiriliyordur. Takip ettiğim kadarıyla iptal ettiremeyen oldukça fazla ama ya fax atmamışlar ya mail. Bildiri yapıp iptal istiyorlar. Her şeyin kuralı ve prosedürü var. Prosedüre uyup hızla iptal gerçekleştiren birinin de yorumunu okudum. Yakında ben de ya iptal ya taşıma hizmeti yapacağım. İlgili konuyu açarım hayırlısıyla.

    İyi forumlar