Türknet'i ben tavsiye ederim çok memnunum. Taahhüt ettikleri hızı veriyorlar gerçekten. Önceden Türk Telekomdaydım paketim 24mbps idi fakat aldığım hız 12 civarıydı hep. Taahhütün bitmesine 1-2 hafta kala nedense hızlandı ama yemezler.

Türknete geçtikten sonra aynı altyapı olmasına rağmen öyle bir sorun yaşamadım.
Bilginiz olması açısından yazıyorum. Türk Telekom taahhütümün bitmesine 1 hafta kala Türknet'e geçtim. Taşıma işlemi hızlı yapıldı. Evrağım kargo ile onlara ulaştıktan sonra 48 saat içerisinde internet bağlantım geldi. Diğer firmada aboneliğiniz varken kuruluma gerek kalmadan taşıma işlemi yapıyorlar hızlıca. Taşıma değilse yeni kurulumsa belki 1-2 gün daha uzar. Taşıma işlemlerinde eve gelmiyorlar çünkü.
Bu da paketim 35 mbps iken yan odadan yaptığım hız testi ekran görüntüsü. Aramızda 2 duvar var ve internete 9 cihaz bağlı aktif kullanıyor.
Paketim 35 mbps 85 tl idi, taahhüt yok. +10 tl farkla hızımı 100 mbps kadar yükseltebiliyorum.
Türk Telekom'a göre bayağı bir etki etti. Türk Telekom da 24 mbps idi hızım fakat o hızı tam alamıyordum.
Bu arada adettendir 1 ay bedava kullanmak için bu link üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
https://turk.net/p/UCQ42LC68XFA Davet kodu: UCQ42LC68XFA
Türknette taahhüt yok. Cayma bedelinizi 120 tl ye kadar karşılıyor. Taahhüt bitmeden taşıma yapın altyapınız destekliyorsa. Sonradan kuruluma ihtiyaç kalmaz kurulum ücreti ödemezsiniz. Ben Türk Telekomdayken öyle yaptım.
Bütün akrabalar kullanıyoruz memnunuz.
Bedava olan ay 100 mbps ye yükseltip öyle kullanabilirsiniz. Sonra tekrar 35mbps ye dönersiniz isterseniz.
Paketimi yükselttim ve aldığım hız:
Paket olarak adsl dışında 2 seçenek var.
>35 mbps 85 tl (türknet altyapısı varsa 100mbps 85 tl)
>100mbps 95 tl (türknet altyapısı yoksa)
Aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.
https://turk.net/p/UCQ42LC68XFA Davet kodu: UCQ42LC68XFA