Noel Babaya Tepki
63
●2.919
- 29-12-2019, 13:50:57yobaz sf. 1. Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelencarasar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın baskı yapıyor mu? yapıyor. Demek ki yobaz.
Başkalarına müdahale ediyor mu? Ediyor. Demek ki cahil.
Kimse kimseye müdahale etmesin. Herkes kendi hayatını yaşasın. İçim kalktı bu görüntülerden...…………………!!! - 29-12-2019, 15:23:13islamda yazmıyor ama bugün islamın temsilcileri öyle fetva veriyor. devlet destekli olanları. Mısırdakiler ise 8 yaşında kızla evlenebilirsin diyor.Laniakea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mfa95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediklerin doğru ama bugün türkiyedeki diyanet devletin elinde olduğu için senin dediğin gibi fetva vermiyor. diyorki 18 yaş diyor. hatta resmi nikahı olmayanların dini nikahını bile kıymıyor çoğu diyanet görevlisi. hal böyleykendiyelimki hilafet geldi. sapık birisi halife oldu ya da birisinin güdümüne girdi yanlış fetva verirse ne olacak? halifeye bel bağlamak yerine herkes senin gibi bu işin doğrusunu bilse de öyle yaşasa daha iyi olmaz mı?
bu zaten senin sözün. yarın tramp eline alsa bir haliifieyi şunu yapacan buun yapacan şu fetyayı vereceksin dese nice olur halimiz?Alıntı
böyle demese nasıl hükmedece k milyonlara? bu hüküm saçmalık veren kimmiş merak ettim.mfa95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 29-12-2019, 16:08:03Burada tam olarak, bu kadının orada yaptığı ve çok yönden tasvip edilmeyecek eylemi mi tartışıyorsunuz, yoksa kafanızda kurduğunuz ve düşmanlaştığınız İslam'a sözde bir haber konusu üzerinden saldırmayı mı hedefliyorsunuz? Ne yapmaya çalıştığınızı açıklayın. Biz de Müslümanlar olarak ona göre tavrımızı koyalım. Çünkü konu içinde konuyla uzaktan yakından alakası olmayan ve sadece Müslüman düşmanları tarafından özellikle de SSCB parçalanması, emperyalizm karşısında komünizm tehlikesi zayıflaması sonrasında dünyaya pompalanan tonla uydurma, mesnetsiz, asılsız bilgiyi yazıp, "Müslümanlar böyle, din böyle" diyorsunuz. Biz de "mal" değiliz, niyetiniz belli ama siz açıklasanız daha iyi olur. Boşuna gerekesiz taraflarında tartışma yapmayalım konunun. Bizim derdimiz İslâm'la deyin, olsun bitsin.
ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle- Kara cahil değilim, 1 lisans, 1 yüksek lisansım var, 1 lisansım da devam ediyor. Benim değil ama sizin anlayışınıza göre cahil olmuyorum dolayısıyla.
- Arap sevici değilim, Arab'ın ehli sünnet Müslüman olanını severim, Türk'ün de öyle Ermeni'nin de öyle, çünkü benim için tek bir son var, o da ahiret. Kriterlerim var yani, prensip sahibiyim..
- Maymunluk senin kafanda olanların iddiası, benim kafamda olanların değil.
- Cihatçıyım çünkü Allah'ın dini için, vatan için mücadele etmek kutsaldır, buna inanmak açısından cihatçıyım. Atalarım bunu yaptığı için Anadolu'da bu topraklarda bir Müslüman olarak yaşayabiliyorum, ben de gerektiğinde aynını yaparım. Bu devir dini tebliğ etme devridir, cihadım da bu devirde ancak bu olur. Kafa kesici değilim, çünkü benim dinimde de Türk töremde de öyle bir şey yoktur, hiç olmamıştır. Ama senin kafandakiler Müslüman'a bir rol biçmiş, kendileri ne pislik yapıyorsa şimdi Müslümanlar için budur budur diyor, kendi uyduran kendi inanan tipler yani.
- Kur'ân'da zırvalık yoktur. Kur'ân müjdedir, habercidir, doğru yola ileten mutlak gerçeklerden ibarettir. Senin buna hakaret etmen bana hakaret etmenden çok daha büyük küstahlık. Allâh'ı sevmediğini ben de sevecek değilim.
Cehaletiniz o kadar büyük ki bir cahil kadının İslâm'a asla uymayan bir hareketini İslâm ile bağdaştırıp ona tahammül edemeyecek kadar da acizsizniz. İnsanın en aciz modeli... Kafa basmıyor kısacası.
R10 ynetimi bunun cezasını muhakkak vermeli ya da buna müsamaha gösterilmesi sebebiyle dine küfretmeye devam edecek olanların vebaline ortak olmalı. @Şikayet;
Alıntı - 29-12-2019, 18:11:50r10 yönetimi uyuyor mu? adam kurana inanan cahil ordusu yazıyor hakaretlerin bini bir para kimseden ses yok kaldırın şu konuyu kimsenin aşağılık islamofobik nefretini kustuğu platform değil burası
- 29-12-2019, 20:39:06Misafir@Lion; ve @MetroTelekom;
Konuyu kilitleme talebi verdim. Konu sakız gibi uzadı ve sabote edildi. Konu kilitlenecek. Ayrıca laik bir ülkede yaşadığımızı unutmayın, herkes düşüncesini ve fikrini söyleme hakkına sahiptir. - 29-12-2019, 20:48:25Mesajını report ettim, ayrıca sen hayırdır birader?ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
