Burada tam olarak, bu kadının orada yaptığı ve çok yönden tasvip edilmeyecek eylemi mi tartışıyorsunuz, yoksa kafanızda kurduğunuz ve düşmanlaştığınız İslam'a sözde bir haber konusu üzerinden saldırmayı mı hedefliyorsunuz? Ne yapmaya çalıştığınızı açıklayın. Biz de Müslümanlar olarak ona göre tavrımızı koyalım. Çünkü konu içinde konuyla uzaktan yakından alakası olmayan ve sadece Müslüman düşmanları tarafından özellikle de SSCB parçalanması, emperyalizm karşısında komünizm tehlikesi zayıflaması sonrasında dünyaya pompalanan tonla uydurma, mesnetsiz, asılsız bilgiyi yazıp, "Müslümanlar böyle, din böyle" diyorsunuz. Biz de "mal" değiliz, niyetiniz belli ama siz açıklasanız daha iyi olur. Boşuna gerekesiz taraflarında tartışma yapmayalım konunun. Bizim derdimiz İslâm'la deyin, olsun bitsin.

ystr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Inanmiyorsan saygi goster dinime diye aglarlar muslumanlari. Ama baska dinlere gram saygilari olmaz.

Baskasinin inancina saygi gostermeyene ne saygi gostericem.

Kara cahil ordusu, arap seviciler. Su dunyada sadece sizin gibi zevkleri icin yasayan arap muslumanlar kalsaydi maymundan farkimiz olmazdi. Azicik akli basinda olan zaten kuranin zirvaliklarina guler.

Kendi dininden baska hicbir insana saygi gostermemesini soyleyen Kuran ve ona inanan cahil ordusu. Igrenc cihatcilar, kafa kesiciler sizi. Tiksiniyorum sizden. Firsatiniz olsa o videoda da keserdiniz.
  • Kara cahil değilim, 1 lisans, 1 yüksek lisansım var, 1 lisansım da devam ediyor. Benim değil ama sizin anlayışınıza göre cahil olmuyorum dolayısıyla.
  • Arap sevici değilim, Arab'ın ehli sünnet Müslüman olanını severim, Türk'ün de öyle Ermeni'nin de öyle, çünkü benim için tek bir son var, o da ahiret. Kriterlerim var yani, prensip sahibiyim..
  • Maymunluk senin kafanda olanların iddiası, benim kafamda olanların değil.
  • Cihatçıyım çünkü Allah'ın dini için, vatan için mücadele etmek kutsaldır, buna inanmak açısından cihatçıyım. Atalarım bunu yaptığı için Anadolu'da bu topraklarda bir Müslüman olarak yaşayabiliyorum, ben de gerektiğinde aynını yaparım. Bu devir dini tebliğ etme devridir, cihadım da bu devirde ancak bu olur. Kafa kesici değilim, çünkü benim dinimde de Türk töremde de öyle bir şey yoktur, hiç olmamıştır. Ama senin kafandakiler Müslüman'a bir rol biçmiş, kendileri ne pislik yapıyorsa şimdi Müslümanlar için budur budur diyor, kendi uyduran kendi inanan tipler yani.
  • Kur'ân'da zırvalık yoktur. Kur'ân müjdedir, habercidir, doğru yola ileten mutlak gerçeklerden ibarettir. Senin buna hakaret etmen bana hakaret etmenden çok daha büyük küstahlık. Allâh'ı sevmediğini ben de sevecek değilim.

Cehaletiniz o kadar büyük ki bir cahil kadının İslâm'a asla uymayan bir hareketini İslâm ile bağdaştırıp ona tahammül edemeyecek kadar da acizsizniz. İnsanın en aciz modeli... Kafa basmıyor kısacası.

R10 ynetimi bunun cezasını muhakkak vermeli ya da buna müsamaha gösterilmesi sebebiyle dine küfretmeye devam edecek olanların vebaline ortak olmalı. @Şikayet;
Alıntı
Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.