Anket Böyle bir programı ?
Toplam Katılımcı Sayısı: 83
Böyle bir programı ?
Alırım
%38,55 (32 Oy)
Almam
%61,45 (51 Oy)
  • 12-07-2019, 09:06:55
    #28
    Hocam şahsen ben almam, nedeni ise youtube'da gerçekten çok güzel videolar var. Sonuçta egzersiz hareketleri aynı tiptir. Squad, mekik, barfiks, ip atlama vs.
    Özel koçluk vermek sanırım daha güzel olur. Bir youtube kanalı ile başlayın veya instagram oradan ilerleyin derim. Instagram da gücvefitness sayfası var bu adam program + diyet satıyor aynı zamanda koçlukta yapıyor.
    Bu tarz işler ile daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Bunlar tamamen şahsi düşüncelerim beni yanlış anlamayın her şey gönlünüzce olsun.
  • 12-07-2019, 09:38:42
    #29
    1,82 ve 109 kilo ile alsana bi referans daha hocam
  • 12-07-2019, 13:38:34
    #30
    Hocam 1.83 boy 105 kilo belden yukarısında bişey yok bacaklar çok kalın : ) çözerim derseniz alırım : )
  • 12-07-2019, 17:56:16
    #31
    Roy
    R10 🚀
    digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1) Bu programı satabilir misiniz?
    İnternetten doğru şekilde pazarlarsanız dışkı bile satabilirsiniz.
    2) Bu programı alır mıyım? Hayır almam çünkü işe yaramaz.
    3) Programın neden işe yaramayacağını düşünüyorum? Çünkü insanlar beslenme ya da spor bilgisinden değil, düzenli spor yapma ve beslenmelerine dikkat etme alışkanlıkları olmadıkları için kilo alıyorlar. Senin 10-12 dakikada müthiş yağ yakar dediğin program insanın canını acıtır, programı alan insanların %99'u bir kaç kez uyguladıktan sonra kaçarlar. Bu adamlar ne yapacaklarını bilmedikleri için değil bildiklerini uygulayacak iradeleri olmadığı için kilo alıyorlar.
    4) Bence zayıflama kürlerini artık spor hocaları ve diyetisyenler değil psikolog ve psikiyatrlar satmalı. Çünkü kilo vermek irade gösterme ve alışkanlık değiştirmeyi gerektiren zor bir süreç ve önemli olan alışkanlıklarını değiştirmeyi ve iradeyi güçlendirmeyi öğrenmek. İradeniz güçlü ise hangi programı uyguladığınızın bir önemi yok, bir programla 2 ayda diğeri ile 3 ayda kilo verirsiniz.

    (not tüm bunları 179cm 140kg hayatını diyetler ile geçirmiş son 10 senede 4 kere 30kg üzeri kilo vermiş bir abiniz olarak söylüyorum)
    Şöyle söyleyeyim, program işe yaramaz demenizi pek kabul etmiyorum. + Olarak bunu alan kişilere beslenmesi ve dikkat etmesi gereken alışkanlıkları, ne yeyip yememesi konusunda detaylı bilgi vereceğim.
    Sporda acı olmazsa olmazdır. Acı yoksa başarıda yok. Alıp denedikten sonra yorumunuzun değişeceğine eminim.

    Bence psikolog ve psikiyatrlar kendi işini yapmalı bizde kendi işimizi yapmalıyız diye düşünüyorum.

    Saygılar, Sevgiler

    Son 1-2 rötuş kaldı. Daha sonra satış konusunu bugün açacağım.
  • 12-07-2019, 18:02:58
    #32
    Posey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkese selamlar,

    Spor Bilimleri Fakültesinde okumaktayım. Ve aynı zamanda 3. kademe yüzme antrenörüyüm. Bugün başladık ve yarın tamamlanacak gibi duruyor. Bir çoğumuz evde çalışmakta yada iş yoğunluğundan spora vakit ayıramamakta. Bundan dolayı 2 adet videolu bir şekilde program hazırladık. ( Çok az kaldı ) Her şey bilimsel olarak, işinize yarayacak şekilde hazırlanıyor.

    1. Program => tüm vücudun çalıştığı "yağ yakıcı egzersiz programı" = Günlük sadece 10-12 dakikanızı ayırıyorsunuz ve devasa bir yağ yakma sağlıyorsunuz.

    2. Program => Aynı şekilde 10-12 dakikalık kardiyo antrenmanı. Karın bölgesinde ve yanlarda fazlalıkları olanlar için.

    Ne tarz bir ihtiyacınız varsa ona göre alabileceksiniz.
    Program başı ücret olarak 25 TL belirledik.

    Böyle bir programı satışa koysak, alır mısınız ?
    Ek olarak BKİ (Beden Kitle İndeksi) hesaplaması da yapıyoruz ve vücudunuz hakkında bilgi de veriyoruz.
    İsteyenlere ekstra beslenme programları hakkında bilgi veriyoruz.

    Günde sadece 10 dakika çalışarak ve beslenmenize dikkat ederek kilo verebilecek, kilonuzu koruyabileceksiniz.
    Ekstra öneri ve sorularınızı da alabilirim. Konu üzerinden yada pm olarak.
    1.77 72 kg biriyim ihtiyacım yok ama eğer olsaydı almazdım. Çünkü bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur. Gerek bilimsel makalelerde gerekse yapılan araştırmalarda kanıtlanmıştır.
    Ki her şey çok basit normalde.
    Haftada 2-3 gün HIIT kardiyo
    3 gün Compound ezgersizler olan fullbody programı ve son olarak ketojenik diyet ile yağ yakımı gerçekleşir. Tek ihtiyaç olan biraz irade diye düşünüyorum.
    Tavsiye olarak daha çok online pt tarzında çalışabilirsiniz. Kilo verdirten program, içecek, hap, diyet listesi tarzından çıkıp, bireyin tüm davranışlarını değiştirebileceğiniz bir PT program ile daha iyi sonuçlaralırsınız diyye düşünüyorum.
    Programdan ziyade beslenme programı için fikrinizi alabilirim ama hocam yağ oranımı düşürmek istiyorum yaklaşık 1 haftadır kaliteli bir diyetteyim.

    Ayrıyeten yüzme antrenörüymüşsünüz müsait olduğunuzda bir soru sormak isterim size
  • 12-07-2019, 19:51:13
    #33
    Roy
    R10 🚀
    emrecansahintr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Muhtemelen alırım bende hocam 1.86 - 112 Seni tığ gibi yaparım diyorsanız aldım gitti
    nivoandmira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende merak ettim ,özellikle basenlerde ve ayak bileği zayıflatma hareketleri varsa ilgilenebilirim
    sametdemir38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam birde kilo almak isteyen sporcular kardeşleriniz için yapsanız 😄
    Savas61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben 4 ayda her akşam toplam 2 saat yürüyüş + koşu yaparak 15 kilo verdim. Şimdi mevcut kilomu korumaya çalışıyorum, sizin programı denemek isterim.
    Program başı 25tl demişsiniz, bu program için cebimizden sadece 25tl mi çıkacak ?
    Ensalgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Alabilirim hocam
    Pruva78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1,82 ve 109 kilo ile alsana bi referans daha hocam
    picpoket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 1.83 boy 105 kilo belden yukarısında bişey yok bacaklar çok kalın : ) çözerim derseniz alırım : )
    https://www.r10.net/showthread.php?p...post1075137167

    Konumuz açıldı. Detaylı bilgi için yazabilirsiniz.

    Sevgiler
  • 12-07-2019, 20:18:57
    #34
    Posey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şöyle söyleyeyim, program işe yaramaz demenizi pek kabul etmiyorum. + Olarak bunu alan kişilere beslenmesi ve dikkat etmesi gereken alışkanlıkları, ne yeyip yememesi konusunda detaylı bilgi vereceğim.
    Sporda acı olmazsa olmazdır. Acı yoksa başarıda yok. Alıp denedikten sonra yorumunuzun değişeceğine eminim.

    Bence psikolog ve psikiyatrlar kendi işini yapmalı bizde kendi işimizi yapmalıyız diye düşünüyorum.

    Saygılar, Sevgiler

    Son 1-2 rötuş kaldı. Daha sonra satış konusunu bugün açacağım.
    Hocam sen beni anlamamışsın )))
    Elbetter işe yarayan bir program sunacaksın.
    Zaten işe yaramayan bir program yok.
    Ama program hiç bir işe yaramaz, beslenme konusunda irade sergilenmezse ve program düzenli olarak uygulanmazsa.
    İnsanların zaten kilo almalarının sebebi bir programa sahip olmamaları değil, irade ve disiplin eksikliği...
    Öz disiplini ve iradesi yüksek bir adam her program ile kilo verir. Biri ile 3 ayda kilo verir diğeri ile 6 ayda.
    Asıl zor olan program bulmak değil, bu programı düzenli disiplinli uygulayacak alışkanlığa ve iradeye sahip olmak.
  • 12-07-2019, 20:22:03
    #35
    Hocam 1.83 boy - 98 kilo beslenmemede dikkat ediyorum ayrıca havuzda var apartmanda kilo verdiririm diyorsanız bende alabilirim.