1) Bu programı satabilir misiniz?
İnternetten doğru şekilde pazarlarsanız dışkı bile satabilirsiniz.
2) Bu programı alır mıyım? Hayır almam çünkü işe yaramaz.
3) Programın neden işe yaramayacağını düşünüyorum? Çünkü insanlar beslenme ya da spor bilgisinden değil, düzenli spor yapma ve beslenmelerine dikkat etme alışkanlıkları olmadıkları için kilo alıyorlar. Senin 10-12 dakikada müthiş yağ yakar dediğin program insanın canını acıtır, programı alan insanların %99'u bir kaç kez uyguladıktan sonra kaçarlar. Bu adamlar ne yapacaklarını bilmedikleri için değil bildiklerini uygulayacak iradeleri olmadığı için kilo alıyorlar.
4) Bence zayıflama kürlerini artık spor hocaları ve diyetisyenler değil psikolog ve psikiyatrlar satmalı. Çünkü kilo vermek irade gösterme ve alışkanlık değiştirmeyi gerektiren zor bir süreç ve önemli olan alışkanlıklarını değiştirmeyi ve iradeyi güçlendirmeyi öğrenmek. İradeniz güçlü ise hangi programı uyguladığınızın bir önemi yok, bir programla 2 ayda diğeri ile 3 ayda kilo verirsiniz.
(not tüm bunları 179cm 140kg hayatını diyetler ile geçirmiş son 10 senede 4 kere 30kg üzeri kilo vermiş bir abiniz olarak söylüyorum)
Şöyle söyleyeyim, program işe yaramaz demenizi pek kabul etmiyorum. + Olarak bunu alan kişilere beslenmesi ve dikkat etmesi gereken alışkanlıkları, ne yeyip yememesi konusunda detaylı bilgi vereceğim.
Sporda acı olmazsa olmazdır. Acı yoksa başarıda yok.

Alıp denedikten sonra yorumunuzun değişeceğine eminim.
Bence psikolog ve psikiyatrlar kendi işini yapmalı bizde kendi işimizi yapmalıyız diye düşünüyorum.
Saygılar, Sevgiler
Son 1-2 rötuş kaldı. Daha sonra satış konusunu bugün açacağım.