• 05-10-2018, 23:57:20
    #1
    Ya arkadaşlar aşırı garip bir konu olacak ama sizlere de sormadan geçiştirmek istemedim. Normalde 19 litrelik Erikli damacana alan biriyim ama hafta sonları çalışmadıkları için ve bugün eve geldiğimde suyumun bittiğini de fark edince su almaya çıktım. Bu gibi durumlarda bizim buradaki büyük marketten falan 5 litrelik su alıp hafta sonunu geçiririm ama ilk defa böyle büyük bir hata yaptım diyebilirim!

    Öğrenci olunca bilirsiniz BİM'den hazır ürünler alıyoruz. Nugget, sosis falan aldım işte tam kasaya geldiğimde bi amcanın elinde 5 ltlik Sırma su gördüm. Sırma da bildiğimiz bir marka diye BİM'den alışveriş yapmışken onu da alıyım dedim ama yani aldığıma bin pişman oldum Size yemin ediyorum hayatımda içtiğim en kötü su ve ağzımda aft falan çıkmaya başladı. Tuzlu suyla gargara yapıyorum yarım saattir. Ya abi bir su bir damakta acı tat bırakır mı? Bu nasıl bir şeydir böyle. Hani nimete iğrenç denmez ama siz anlayın ne demek istediğimi. Musluk suyundan bile çok daha kötü. Belki son kullanma tarihi geçmiştir diye baktım ama 2020 yazıyor.

    Hani bu konuda herhangi bir şey yapamam tabi ama Sırma sularla ilgili başka sorun yaşayan oldu mu? Bu nasıl kötü bir sudur böyle, psikolojik midir nedir boğazımda ağrımaya başladı. Yarına kadar su içmeyeceğim artık, bunu da tuvalete falan dökeceğim. Gerçekten hayatımda içtiğim en kötü su. İçilmiyor bile, gerisini siz düşünün.

    Ayrıca şişeyi iyice inceledim; çoğu şeyi göstermeyip üstüne bir de ''tadı'' kısmına kontrol edilmedi yazılmış. Of abi şaka mı bu ya
  • 06-10-2018, 00:01:17
    #2
    Dünyada BİM'den başka market mi kalmadı Migros'a girip 2'li Erikli 5 lt. su alabilirdiniz. Öyle bir anlatmışsınız ki gören sanacak BİM size zorla zehir içirdi.


    https://www.youtube.com/watch?v=TwCc202w-Bw
  • 06-10-2018, 00:01:19
    #3
    Dolum yeri neresi onuda belirtirseniz daha iyi olur?
  • 06-10-2018, 00:04:58
    #4
    phatgit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dünyada BİM'den başka market mi kalmadı Migros'a girip 2'li Erikli 5 lt. su alabilirdiniz. Öyle bir anlatmışsınız ki gören sanacak BİM size zorla zehir içirdi.


    https://www.youtube.com/watch?v=TwCc202w-Bw
    Migros olsa zaten Migros'tan alırım. Bornova'da üniversitenin arkasında oturuyorum. Burada tamamen öğrenci kitlesine yönelik; BİM - A101 - Şok gibi marketler var ve yan yana çaprazlamasına dizilmiş durumdalar. Ayrıca BİM'den almaya gitmedim, nasıl geliştiğini bile yazdım ve bir şey yapamam da diye ekledim zaten; sadece bu durumu yaşayan başkaları da var mı dedim. Bu cevap şeklinize anlam veremedim gerçekten, buradakilerle paylaşım onlarda da bu sorun var mı diye öğrenmek istedim çünkü hayatımda içtiğim en KÖTÜ su olduğuna eminim.

    islamzeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dolum yeri neresi onuda belirtirseniz daha iyi olur?
    Tabii, kontrol ettim şu anda; Sapanca/Sakarya yazıyor üzerinde.
  • 06-10-2018, 00:04:58
    #5
    Hocam 3,5 yıl Sapanca /Mahmudiye tesislerinde makina operatörü olarak çalıştım 2015 de bıraktım. Merak ettiğin bişey varsa özelden sor ama marka nedeniyle burdan yazmam sıkıntı olur.
  • 06-10-2018, 00:05:43
    #6
    alışkın olmadığınız içindir ben sürekli bimden alıyorum başka bir yerden aldığım da ben de acı bir tad alıyorum
  • 06-10-2018, 00:07:28
    #7
    Kurumsal Üye
    Hazır suların hepsi agızda acı tad bırakırki buda çok normaldir.
  • 06-10-2018, 00:09:37
    #8
    SEO & PR 5421044962
    Tadını sevmediğim için almıyorum bizde genelde Erikli alıyoruz
    Ama hiç icer içmez aft yapmadı ya da sizin yaptığınız gibi şeyler yapmadım
  • 06-10-2018, 00:11:24
    #9
    hocam bende daha önce içtim bir çok suyu ancak sırmanın bu kadar da kötü olduğuna denk gelmedim. Yada sizin şansınıza kötü bir şişe denk gelmiş olabilir