Trafikte takip edilip tehtid edildim ne yapabilirim?
62
●3.483
- 04-09-2017, 18:07:28Yani sadece korna basıldı diye o derece sizin peşinizden gelmesi çok abes bir durum. Biraz zihninizi yoklayın. Bu adamı ilk defamı görüyorsunuz? Yoksa o önünüze kırdığı ilk an bile tesadüf değil miydi? Eşinize de bu detayları sorun. Hani bir kişi esrarkeş, alkolik bile olsa sadece kornaya bastınız diye o derece takip etmez.
- Tabi sadece bize anlattıklarınızdan ibaretse.. - 04-09-2017, 18:14:22Üyeliği durdurulduçok geçmiş olsun. uzaklaşmak ile çok iyi yapmışssın dostum.
yanında bayan olan bir erkeği tehdit etmek kovalamak bu hayattaki bir yaratığın yapacağı en büyük o...ç.... luğu.
insanın hasmı da olsa, yanında bayan varsa saygı gösterir. Kanuni hakkını bilinçli ve dikkatli aramanı tavsiye ederim dostum.
Malum adliyede senin kimlik ve adres bilgilerin karşı tarafa geçebilir, daha vahim durumlar ortaya çıkabilir. Sen bu tarz durumda karşı tarafa zarar, üstüne bir de sen suçlu çıkarsın.
Çok ama çok dikkatli olmanı, kesinlikle bir avukat vasıtası kendi kimlik ve adres bilgilerini gizli tutularak işlemlerini yaptırmanı tavsiye ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:14:22 -->-> Daha önceki mesaj 18:08:32 --
hocam trafik, embesil ve beyni yemek içme üreme üzerine çalışan yüzlerce insan ile dolu. Sadece bir korna değil, göz göze gelmek bile yeterli bazen.
Karşı tarafı tahrik etmek için, illa ana avrat küfür etmene gerek yok. Herhangi bir fiili eyleme imza atmana gerek yok.
edesingtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 04-09-2017, 20:40:26dün benzer bir olayı bende yaşadım.
sinir küpü bir şekilde caddede karşıdan karşıya geçeceğim. hava karanlık. motorlu 2 tane serseri. adanadaki motorlu serserileri topraklarım bilir.
motorun farı patlak solu kapatmış gidiyor. bayada bir mesafe vardı geçtim karşıya. ben geçtikten 5-6 saniye sonra o geçti o hızla. düşünün aradaki uzun mesafeyi.
benim yanımdan geçerken laf attılar. bende orrs.. çcukları gelin *** buraya dedim. geçtim yolun karşısına 10 dk göbekten dönüp gelmelerini bekledim. gelselerdi sinirimi bi güzel onlardan çıkaracaktım. ondan sonra vay efendim motorlulara saygı. laaan yürü. %95'i serseri tayfası motorluların. - 04-09-2017, 21:03:44kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülebyfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMeMoLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülebigadic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleKirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleArkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim. Tüm yorumları okudum.edesingtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gün olayın yaşandığı mahmutbey gişelerin yan yoluna gittim ve mobese kamerası tespit ettim. Sokak isimlerini aldım. Yarın savcılığa gidip şikayette bulunacağım.
Şahıs aracı üstüme sürünce kornaya uzun bastım. Zaten hızım 60-70 idi. Dalaşacak kadar yakın değildik yolda boştu. Kornaya asılmak harici hiç bir şey yapmadım.
Çevremde kavgalı olduğum alacak verecek davalı olduğum şüphelendiğim en ufak biri veya anlatmadığım bir detay yok.
İnip öldüresiye kavga edecektim ama eşim çok korktu ve insan o an gerçekten ne yapacağını bilemiyor. Zaten 155'i aradığımı görünce tırsıp kaçtı. - 04-09-2017, 23:19:37Binbir türlü cahil var sokakta şiddetten başka bir iletişim becerileri yok bunların. Seviyeni muhafaza edeceksin başka türlü zor.
