Burda sizi suçlamıyorum fakat kornaya bastınız diye takip edecek ? Önünüze kıracak,Araca arkadan dokunacak.Takip edecek,İnecek , Öldürecem diye tehdit edecek vs. Pek gerçekçi gelmedi.
Bize söylemediğiniz birşey olabilir mi ? 1 Korna çaldınız diye adamın yaptıkları pek mantıklı gelmedi bana. Araçlara zaten kornayı çalalım diye koymuşlar.Amacı bu.Hergün milyonlarca kişi birbirine korna çalıyor zaten.
Konuyu fotoğraflarıyla birlikte ekşi sözlüğe taşıyın. Ayrıca bizimle paylaşın. Sonra sosyal medyadan bu iti hepimiz paylaşalım. O zaman şikayet etmenize gerek kalmadan zaten yakalıyorlar. Halkalı karakoluna gidin diyecek kadar umursamaz davranılması da saçma!
Geçmiş olsun spor şart ne olur ne olmaz işe yarıyor... Evli falan değilim ama böyle konuları görünce insan dahada güçlü olmak istiyor(heleki yanında biri varsa), belki bi gün 5 kişi üstüme düşecekte bari 4 ü nü devirsem
hocam kesinlikle korkmayın ama siz kesinlikle karakola gidin plakanızı almış olabilir memleket piskopat kaynıyor en azından suç duyrusunda bulunun ki bugun size yapılmış yarın forumdan bir arkadaşımızada yapılabilir yine eşi cocugu yanındayken ama siz suc duyrusunda bulunursanız o sahış bir daha böle birşey yapmaz nazicane düşüncem
Durduk yere neden böyle biri seni tehdit etti dostum? önceden bir problemli olduğun kişiler varmıydı?
Yani sadece korna basıldı diye o derece sizin peşinizden gelmesi çok abes bir durum. Biraz zihninizi yoklayın. Bu adamı ilk defamı görüyorsunuz? Yoksa o önünüze kırdığı ilk an bile tesadüf değil miydi? Eşinize de bu detayları sorun. Hani bir kişi esrarkeş, alkolik bile olsa sadece kornaya bastınız diye o derece takip etmez.
- Tabi sadece bize anlattıklarınızdan ibaretse..
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim. Tüm yorumları okudum.
Bu gün olayın yaşandığı mahmutbey gişelerin yan yoluna gittim ve mobese kamerası tespit ettim. Sokak isimlerini aldım. Yarın savcılığa gidip şikayette bulunacağım.
Şahıs aracı üstüme sürünce kornaya uzun bastım. Zaten hızım 60-70 idi. Dalaşacak kadar yakın değildik yolda boştu. Kornaya asılmak harici hiç bir şey yapmadım.
Çevremde kavgalı olduğum alacak verecek davalı olduğum şüphelendiğim en ufak biri veya anlatmadığım bir detay yok.
İnip öldüresiye kavga edecektim ama eşim çok korktu ve insan o an gerçekten ne yapacağını bilemiyor. Zaten 155'i aradığımı görünce tırsıp kaçtı.