• 11-05-2013, 19:22:39
    #19
    Üyeliği durduruldu
    Telekinesis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nasıl oluyor bu arkadaşım?

    Hem php/asp/html/vb ve c# biliyor üstüne SEO danışmanlığı mı yapıyorsun. Böyle mükemmel kabiliyetlisin madem o zaman bize boşa danışıyorsun oraya gidince bulursun yolunu.

    Maşallah..
    Bilgisayar Mühendisleri Odasından her hafta bu dilleri bilen dolgun maaşla çalışacak eleman arama mailleri alıyorum.

    Kusura bakmayın ama telekinesis'in şaşırması normal. Telekinese cevap vereyim r10da herkes php asp html biliyor . Çünkü Türk milleti olarak wat is yor neym diyince kendini ingilizce bilen biri sanan insanlarız. Bize göre bilmek birşeyib %10'unu yapabilmektir. Okuduğum okulda da herkes hazırlık sınıfında kendini mühendis sanıyor
  • 11-05-2013, 19:33:02
    #20
    Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bilgisayar Mühendisleri Odasından her hafta bu dilleri bilen dolgun maaşla çalışacak eleman arama mailleri alıyorum.

    Kusura bakmayın ama telekinesis'in şaşırması normal. Telekinese cevap vereyim r10da herkes php asp html biliyor . Çünkü Türk milleti olarak wat is yor neym diyince kendini ingilizce bilen biri sanan insanlarız. Bize göre bilmek birşeyib %10'unu yapabilmektir. Okuduğum okulda da herkes hazırlık sınıfında kendini mühendis sanıyor
    *Ben zaten yazdım alttaki yorumlarda 'uzman değilim diye' zaten işim bilgisayar mühendisliği değil. Haliyle öğrenmek zorunda değilim bunlar benim için hobi başkaları için meslek. Kendime mühendis demediğim için sıkıntı yok. Siz mühendis adayları düşünsün bunları.

    *Ayrıca bıktım 'Türk Milleti olarak' sözünden. Niye bir aşağılama var Türk milletine. Biz milletçe böyleyiz şöyleyiz vs vs. Birilerini aşağılayarak rant elde mi etmeye çalışıyorsun. Doğru bir hareket değil.
  • 11-05-2013, 19:38:30
    #21
    AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ne iş yapıyorlar çok merak ettim . yani ne olduda ordudan özellikle japonya nagoyaya göç oldu .
    Hocam ben diğerlerini bilmem şahsen bizimkilerin ne iş yaptıgını belirteyim, Eniştem şuan 36 yaşında. 15 yaşından beridir japonyada arada bir türkiyeye gelip gidiyor ama yani temelli orda o gitmiş sistemi kurmuş japonya toyama, nagoya ve miyazaki bölgelerinde bu yapı işleri satan bi yer açmış. ve hala o işlerle ugrasıyor işi büyütünce akita bölgesinde şuan kendine ait barı var bizimkilerde bu yapı işleri bölümünde çalışıyorlar. kaçak falan değil evlenip vizeleri vs hepsi eniştem yanlarında %90 türk çalıştırıyor bunlara kalacak yer vs ayarlıyor . geçimini sürdürüyor.



    https://www.google.com.tr/search?q=j...w=1360&bih=667
  • 11-05-2013, 21:12:25
    #22
    Hocam yurtdışı düşünürken bence iyi karar verin.Okul vs. konuları çok ince konular en ufak resmi evraklarda eksik oldu mu başınıza dert alırsınız.
    Ve Türkiye'de imkanı olupta yurtdışına gitme olayı çok gereksiz.8 aydır Polonya'da yaşıyorum,öğrenciyim.Şuan deseler Türkiye'ye geri dön koşulsuz şartsız evet derim.Avrupa,Yurtdışı bizde olmayanı verir doğrudur ama verdiği kadarda bizde olandan götürür hocam.Yazın Türkiye'ye döndüğünde kültürel,zihinsel açıdan çok değiştiğinizi görürsünüz.
    Dilin zorluğu konusunda Lehçe öğreniyorum dünyanın en zor 3.dili.Hiçbirşey yapılamayacak değil.Dil olayları hele hele.Gözünüzde büyütmenize gerek yok.İngilizcem ise C1 seviyesinde akademik konular hariç sıkıntısızım.
    Bence Türkiyede okuma imkanınız varsa bir daha düşünün.
    Saygılarımla.
  • 11-05-2013, 22:25:28
    #23
    Hocam japonca öğrenmeyi nasıl planlıyorsun onu merak ettim.
  • 12-05-2013, 00:54:51
    #24
    Keşke ben gitseydim senin yerine. Ama bir gün bende gideceğim uzak doğuya inşallah.
  • 12-05-2013, 07:26:04
    #25
    fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Keşke ben gitseydim senin yerine. Ama bir gün bende gideceğim uzak doğuya inşallah.
    *Hatta gel beraber gidelim
  • 12-05-2013, 09:28:49
    #26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    qoxu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    *Hatta gel beraber gidelim
    Benide götürün

    Daha önce takıldığım bir forumda japonyada öğrenci olarak yaşayan bir arkadaş ilk inişte uzun süre pilav yemek zorunda kalacaksınız diyordu.. Gıda konusunuda araştırmakta fayda var..