• 08-05-2008, 22:43:04
    #1
    merhaba arkadaşlar
    dün akşam arkadaşıma gidiyordum hesapta pozcu sahiline inip gezecektik motorla.ben yoldayken telefon geldi ve direk söylenen şu " ofis yanıyor acil gel "
    ilk başta şaka sandım fakat 1 dk sonra ki telefon ve bağırışmalarla gerçek oldugunu anladım arkadaşımın motoru ile mezitliden son hız çarşıya gazladım. hatta tam pozcu sahiline girerken kavşaklı viraj a motorun arkadasında biriyle 130 la girdim ve girerken kırmız ışık yanmış kavşakda ki bi arabayla kafa kafaya giriyordum ve imkansız olanı başardım sanırım çok dar bir alandan manevra yapıp devam ettim.tekrar telefon geldi o sırada kenara çektim ve arkadaşlar oraya gitmemi istemiyordu sonradan öğrendim ki memurlar sıkıntı yaratmış orda bir gerginlik olmuş ki ben orda olsam ciddi olay çıkar diye çekinmiş arkadaşlar yarım saat geç gittim itfaye gitmiş yangın söndürülmüştü.arkadaşlar ordaydı herkes çok kötüydü o kadar emek yanıp gitmişti.tutanak için ifaye amiri çağırmış gece oraya geçtik ve tutanağı onayladık. itfaye ve emliyet görevlilerinin incelemerine göre yangın elektrik kontağından çıkmış ve elektronik cihazların bulundugu yer ilk etapda yanmıştı. o oda bende çalışıyordum ve yaklaşık o oda daki tahmini ölçülen maddi zarar 60 000 ytl kadar.
    4 adet pc
    1 adet laptop
    1 adet mac. tasarım bilgisayarı
    1 adet kaşe makinası
    3 adet yazıcı
    1 adet profesyonel yazıcı
    2 adet tarayıcı
    1 adet dijital baskı makinası
    teslime hazır 1000 kadar kitap ( fransaya geçen hafta kargolayacaktık )
    klima
    ve bir sürü şey daha
    bunlar sadece 1 oda da ki eşyalar
    bu ofise yeni taşınmıştık ve bazı şanssızlıklar olmuştu sizinlede paylaşmıştım
    2 sene önce ki ofisimize hırsız girip profesyonel fotoğraf makinasını çalıdıgında sigorta poliçesini muhasebecinin aksatması nedeni ile fotoğraf makinasınasının bizim hesaba girmesi sanırım o musübet işe yaradı ve yeni yere taşınıldıgında ilk iş başak sigorta dan full sigorta yapmak olmuş bu aslında güzel bir haber gibi görünsede ciddi bir fayda sağlamıyor
    çünkü bir çogunuzun bildiği gibi bizim esas işimiz hosting değil matbaa ve reklam ajansı olmamız nedeni ile ciddi bilgi döküman birikimi bu yangında kayboldu. tahsin altay tarık öğüt ve gökhan uslu ile aynı gece görüştüm sağolsunlar hdd lerde ki bazı bilgileri kurtarmak için yardımcı olacaklar.
    fakat aylardır devam eden vodafone reklam işlerimiz
    forum mersin alışverişmerkezi reklam işlerimiz
    radyo ses reklam işlerimiz
    hartmann reklam işlerimiz
    bir kaç okul dergisi tasarımları
    bir kaç firma araç tarasımları
    bir kaç kitap matbaa işlemleri
    bir kaç firma tabela işlemleri
    yangında telef oldu
    ve bu kadar şeyden sonra dönüp arkama bakınca bana en çok koyan şu
    bir çok beni tanıyon eş dost arkadaş ve sizlerden bazıları beni kalpsiz bir tip olarak bilir fakat bundan 1 hafta kadar önce arkadaşlardan birisi yolda yavru kedi buldu ve ofise getirdi ben istemedim tabi " hayvanat bahçesimi " bura diye kızıştım kediyi şakayla karışık kaldırım dizimden attım v.s ve o yavru kedi yangında boğularak ölmüş beni ciddi olarak üzen nedense bu oldu vicdan azabı kötü birşey kedi için bile olur mu diye düşünmeyin oluyormuş.
    bunca işten sonra bu gün yine iş sahamda mersin forum avm de şantiye alanıdnaydım emekçi arkadaşlarla birlikte ter döktüm rahatladım.
    gece itafaye binasına gittiğimde itfayeciler daha kusuryordu zehir yumuşlar maskelerine rağmen hepsine tek tek çok teşekkür ettim canlarından kıymetli birşey olmadıgını söyledim içeri girdiğimde yeminlerini yazmışlar duvara gördüm inanın herşey pamuk ipliğine bağlı bunu anladım.
    bir çoğunuz bilir internet işlerini şirkete sonradan benim ısrarımla entegre ettik ve bu dal da başarılı olmak için dişimle tırnağımla kazıdım ve devam edecek bu
    herşey aynı şekilde devam ediyor irtibat ağlarımız tekrar aktif bu gün ilk iş telefon santral ve robotunun tamirini yaptırdım geçici olarak da olsa kimse aradıkda ulaşamadık demesin diye çamur atacak koz vermemek için kimseye.
    irtibat : 05344595229
    msn : admin@hostcin.com
    mail : admin@hostcin.com
    tel : 0324 237 76 91
    herkese geçmiş olsun
    bir kaç resim çekebildim adres : Index of /yangin
    müşteri kayıtları mevcuttur internet alanında hiçbir kayıp sizin açınızdan yoktur
  • 08-05-2008, 22:48:13
    #2
    Geçmiş olsun ya çok üzücü.
  • 08-05-2008, 22:48:19
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Çok çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede toplarsınız
  • 08-05-2008, 22:48:44
    #4
    RiG
    Üyeliği durduruldu
    Gerçekten çok üzüldüm.
    Çok geçmiş olsun.
  • 08-05-2008, 22:49:04
    #5
    hun
    Üyeliği durduruldu
    Geçmiş olsun...
  • 08-05-2008, 22:49:06
    #6
    Üyeliği durduruldu
    gecmıs olsun kardes
  • 08-05-2008, 22:50:30
    #7
    çok geçmiş olsun
  • 08-05-2008, 22:50:34
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Büyük geçmiş olsun. Herşey de bi hayır vardır. Cana gelmemiş tek teselli bu sanırım.
  • 08-05-2008, 22:50:48
    #9
    Geçmiş olsun, atalarımız cana geleceğine mala gelsin demişler vardır bir bildikleri demekki.