• 03-08-2007, 14:24:10
    #19
    bı abımız var bu forumdada uye bılmıyorum senın bahsettıgın abımı
    adamer ın gaspettıgı domaınlerı gerı almamızı sağladı saolsun
    dediğim gibi
    adamer com tr adını duydugunuz an uzak durun
    kendisi yüzlerce kişiyi dolandırmıştır ama laf cambazlığı ıle uste cıkar
    nedense yüzlerce kişi haklıdır haksızdır yalancıdır bı kendisi haklıdır
  • 03-08-2007, 22:42:36
    #20
    NeTwRmZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    black kardeşime katılıyor ark oolay şu ben 1 aylık parayı peşın verıyıyom hakana sonra 1 ay sonra gunu doluyor bıtıyor ben de dıyorum kı domain ver ben ben gidim ama yok senın borcun var nıye ? resellerı nıye 1 aylık aldın . allaha sukur bariş abimiz var o olmazsa olmuşltuk bize server aldı da plesktende senin kapalı serverindanda kurtuldum.
    İşte bu nedenle artık bu işi sevmemeye başlıyorum 10-15 YTL reseller ödemesini ödeyemeyen hosttan zerre anlamayan birde server alıyorsa cidden bu piyasanın suyu çıkmış demektir..

    Saygılarımla,
  • 03-08-2007, 23:01:22
    #21
    Misafir
    byLiLattah Adamerle İlgili Yıgınla Konu Okudum Bedava Versen Dahi Senle İş Yapmam

    2. Adamın Yedeği Senin Elinde Değil mi Onu Vermede Adamın Domainini Neden Gasp Ediyorsun?
  • 03-08-2007, 23:03:36
    #22
    NeTwRmZ sen takma kafana kardeşim
    bak ben nasıl bılıyorum her türlü yalan mevcut adamer com teknolojıes ceo su beyfendıde
    nedense ısımtescılde godaddy de o kadar domaınlerımız var hıcbırıne kılıt konulmuyor adamer com trden satılan domaınlere kılıt koyuluyor ınsanların 15 ytlsını almak ıcın
    bu kadar mı düşülür ya
    ya bu adamer mılletı dolandırıyor yada bu adamların zeka sevıyesı cok düşük sattıgı her domaınler kılıtlenıyor
    zaten donanımhaberde kendısının 8 bın mesajı var dıye adamer yetkılısı kendını layered ceosu sanıyor
    aklı olan yanaşmasın adamer
    tabı dolandırılmak ıstemıyorsa
  • 03-08-2007, 23:08:01
    #23
    TheKanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    byLiLattah Adamerle İlgili Yıgınla Konu Okudum Bedava Versen Dahi Senle İş Yapmam

    2. Adamın Yedeği Senin Elinde Değil mi Onu Vermede Adamın Domainini Neden Gasp Ediyorsun?


    Gasp edilen herhangi bir şey yok ödemesinden dolayı hesabı suspend durumda hepsi o kadar.

    Bilmeden yada konuyu okumadan lütfen yorum yapmayalım..

    Bilginize,
  • 04-08-2007, 10:50:34
    #24
    Üyeliği durduruldu
    la benım aldıgım server senıkı gıbı dandık degil. arkamizda saglam adam var.+ black kardeşim soruyorum sana sen adamerin sahıbısın benım domain biterecen ve ben sana uzattırıyorum 2. senesi olarak sonrada seden resellleri var 1.seneyı doldurmuş onceden peşin vermişim ve sonra gunu bıtınce dıyorum kı aylık para verecem 1 ay kullanacam eyer kafama yatarsa devam edecem dıyorum( hakan serverın da gorduk bır server degiştiryor 1 hafta kapalı ve siteleri taşıyor dbleri ben taşımalıymişim) 1 ay sonra gunu bıtıyor ve kapanıyor. tm dıyor host senin olsun domaşn ver dıyorkı SENIN BORCUN var adam alışmış para para diye.. sadece guluyorum. al senın olsun domain allaha var elbet ölecez dıye tarafta hesaplaışırız.
  • 04-08-2007, 10:52:46
    #25
    Üyeliği durduruldu
    bir sey daha soyleyım lilattah dıkkat ettıysenız r10de pr3 olmuş donanımdada kademe artmış nıye acaba kendı ıle ılgılı acılan şikayetlere haber anlatıp laf cambazlıgı koymaktan yalan mı ?:d
  • 04-08-2007, 11:02:08
    #26
    Mesajları Türkçe yazmadığınız için anlayamadım. Hakan Bey Türkçe yazdığı için anlayabildim. Anlayabildiğim kadarından, Hakan Bey'in bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum. Siz bayi paketi için aylık ödemeniz gereken ücretin zamanını geciktirmiş ve ödememişsiniz. Yeni kira dönemi başlamış ve üstünden bir süre geçmiş. Yani yeni dönemde kullanım var. Ve siz bu kullanımı hiçe sayıp, "bana yedeklerimi ver, domainlerimi yönlendir, gidiyorum ben" diyebiliyorsunuz. Hakan Bey, kullandığınız ve ödemediğiniz yeni kira dönemi ödemesini alabilmek için sizin domainlerinizi rehin almış durumda, etik açıdan doğru olmasa bile başka bir çaresi olmadığı için yerinde bir uygulama. Onun da söylediği gibi, domainleri verdiği taktirde, siz parayı ödemeden çıkıp gideceksiniz, yanlış mıyım? Parayı ödeyecek olsaydınız, zaten şimdiye kadar öderdiniz.

    Saygılarımla.
    Kerem
  • 04-08-2007, 11:22:49
    #27
    Üyeliği durduruldu
    kardeş anlamamişsin benım borcum yok verdım ben tum parayı en son aylık aldım ve onun parasın verdım gun geldı bıttı sonrada ben tek domain istedim bunda anlaşılmayacak bir şey yok.