* Şikayetçi olma nedenim: İade talebini kabul edip sonrasında sözlerinden dönmekteler.
* Açıklama ve kanıtlarım:
Vihyper firmasından daha önce sunucuları çöktüğüyle alakalı ve müşterilerin mağduriyeti ile ilgili şikayet konusu açmıştım. açtıktan sonraki 2 gün, tam 2 gün boyunca tekrar çöktü ve sitelere erişim sağlayamadık. erişim sağlayamadığımız gibi gün boyu başka firmaya siteleri de taşıyamadık. Ben müşterilerimizin mağdur olduğunu söylerken halen daha çalışanlarının geceye kadar çalıştığını vs. söyleyerek mağdur edebiyatı yapmaktalar. Bende bu durumdan epey bir zararlı çıkarak zorunlu başka bir firmaya bütün müşterilerimi taşımak zorunda kaldım. bunuda aşağıdaki gibi kendilerine yazdım. İade talebi gönderdiğimde bunu kabul edeceklerini belirtip, yolumuzu sonlandıracaktık. ta ki bugün destek bildiriminde kalan ayları iade istediğimizi belirttiğimizde bize koşullarının açık olduğunu ve iade yapamayacaklarını belirttiler.
Biz düzgün bir hizmet alamamışken ve bütün müşterilerim zarara uğrarken tutup da kendinizi burada savunamazsınız. Madem hosting firmasında ddos saldırıları yiyorsunuz, öncesinde önlem alırsınız olur biter.
Müşterilerim Pron yazılımında profesyonel paket alan insanlar ve haliyle bu iş için fazlasıyla ödeme yapmaktalar. Tutup da biz yazılımda her türlü desteği verirken, hataları hızlıca onarırken hosting firmasının bu tavrı da bizi eksiye düşürüyor. Bu hoş bir şey değil.
Sonuç olarak kalan ayları biz iade istiyoruz, Vihyper firması ile çalışmayacağız. Başka bir firmadan devam etmekteyiz. Çöken sunucularda daha fazla müşterilerimizi barındıramayız. Kendileriyle anlaşmazlık yaşadığımız içinde bu konuyu açıyorum.

bana iade yapılacağını söyleyip u dönüşü yaptıkları için açtım. şimdi de ilginç ithamlarda bulunuyorlar 

