• 12-01-2008, 13:42:23
    #1
    ilk once herkese selam. Bu ilk mesajımın bu şekilde olmasını istemezdim ama bu iki firma ile yaklaşık 5 senedir çalışıyorum ve kendilerinde 100 un üzerinde sitemi host ediyorum. Bence bu db hırsızlığı işinde bir yanlışlık var yaptığımız tasarımlar tamami ile kendimize aittir ve bugunekadar söz konusu script çalma tasarımlarımız çalma gibi bir girişimleri bulunmadı bulunacaklarınıda sanmıyorum.Kendisi bu sabah benden kendileri hakkındaki görüşlerimi buraya yazmam için rica etti.Bence site yonetimi olarak Banlamanız çok hatalı kendisine savunma imkanı vermiyorsunuz ve böylece taraflı olmuş oluyorsunuz manhost firmasının banını kaldırmanızı rica ediyorum.Konuyu bende inceledim ama hiç bir şekilde burada manhsun bahsedildiği şekilde db hırsızı olduğunu kanıtlar birşey yok. sadece sözler ve vbulletine ait bir dil dosyası bu kimsenin hırsız olduğunu kanıtlamaz.Burası her görüşe açık bir forum sanırım herkesin burada kendini savunma hakkı vardır.Teşekkür ederim.
    Teersin denilen şahsıda tanıyorum kendisi bizim müşterilerimizden birine ait vbulletin lisansını elde edip kendi sitesi adına kaydetmişti ama görüyorumki bu arkadaşta hala forumda banlanmamış.
  • 12-01-2008, 14:11:43
    #2
    Merhaba Candemir bey az once konudan beni haberdar etti Asoza ve Manhost firması ile bizde uzun süredir çalışmalar yapmaktayız kendim amatör olarak siteler hazırlamaktayım ve tavsiye üzerine bu firmayla çalışmaya başladım.Kendilerine atılan suçlamalara kesinlikle katılmıyorum ve kınıyorum ilave olarakta bu yapılan suçtur.
    765 sayılı T.C.K.nun 5237 sayılı Yasanın 267. maddesinde ise; ‘Yetkili makamlara ihbar veya şikayette bulunarak ya da basın ve yayın yoluyla, işlemediğini bildiği halde, hakkında soruşturma ve kovuşturma başlatılmasını ya da idari bir yaptırım uygulanmasını sağlamak için, bir kimseye hukuka aykırı bir fiil isnat eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.’ denilerek, önce biçimsel iftira tanımlanıp yaptırımı gösterilmiş, ikinci fıkrada ‘Suçun maddi eser ve delillerini uydurarak iftirada bulunulması halinde, ceza yarı oranında artırılır.’ hükmüyle maddi iftira cezayı artırıcı nitelikli hal olarak düzenlenmiştir.

    ve biz baro olarak Adı geçen firmaların arkasındayız Manhost firma yetkili sayın İbrahim MALA ile yaptığımız görüşme sonucundada Adı geçen iftirada bulunan şahıslar hakkındada en kısa zamanda suç duyurusunda buunacağız.
  • 12-01-2008, 14:26:23
    #3
    Üyeliği durduruldu
    msnden bana warezedi indirdim kurdum. dedi ? waareze dusurende o o zaman ?

    waazerdede bu db yok. cok arastırdım.

    mahkmeyemi vereceksnniz baş üstüne verin..memnun olurum vallahi

    kendisi zaten savunma yapmıyordukı lafi başka yerlere cekıyordu

    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...irsizlara.html

    hersey burda acıklanmıs.. okuyan herkez adamın bi dediginin bi dedigni tutmadıgını , yalancı oldugununu , kendini herkesten üstün gördügünü anlar.
  • 12-01-2008, 14:27:39
    #4
    Üyeliği durduruldu
    İkinizinde İlk Mesejı Ve İkinizde Man Host'u Savunuyorsunuz Tekrardan Fazla Tesadüf
  • 12-01-2008, 14:29:47
    #5
    Misafir
    ByKus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İkinizinde İlk Mesejı Ve İkinizde Man Host'u Savunuyorsunuz Tekrardan Fazla Tesadüf
    ona da yetkililer karar versin biz report edelim
  • 12-01-2008, 14:32:10
    #6
    ByKus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İkinizinde İlk Mesejı Ve İkinizde Man Host'u Savunuyorsunuz Tekrardan Fazla Tesadüf
    Tesadüf değil arkadaşım zaten bu konu için buraya girdik ve üye olduk.
    Savunanlar çıkınca zorunuza gidiyor galiba ama şundan emin olun bundan sonra bu siteyide takibe alıcam özellikle isterlerse banlayabilirler benide manhost gibi yada başkaları gibi. Gördüğüm kadarıyla busitede taraf tutuluyor.
  • 12-01-2008, 14:34:23
    #7
    GiresunBarosu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tesadüf değil arkadaşım zaten bu konu için buraya girdik ve üye olduk
    Siz avukatmısınız? Avukatsanız mahkemeye gidin buraya değil.
  • 12-01-2008, 14:34:28
    #8
    Üyeliği durduruldu
    GiresunBarosu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tesadüf değil arkadaşım zaten bu konu için buraya girdik ve üye olduk
    İlk Olarak Buraya Mesaj Da Yazdınız Buraya İlk Olarak Mesaj yazmadan Önce https://www.r10.net/hosting-sikayetle...irsizlara.html Linkteki Yazıları Okuyun Hangi Sitede Warezmiş Bu Db Göstersin Bizde Kuralım
  • 12-01-2008, 14:39:08
    #9
    Vay be r10a bak webmaster avukatlar forumu