an itibariyle hostingler yine yalan oldu sanırım. paketimin gününün bitişine şafak sayıyorum.
ya arkadaşlar uygun bi yabancı hosting varsa önerin, bu siteyi yaşımak vs çok problem olur mu? karışık bi durum mu veri kaybı performans düşüşü yaşanır mı?
İsimtescil 'den Uzak Durun..!
55
●2.559
- 14-06-2014, 11:27:17Üyeliği durdurulduUzatma parası nasıl 120 usd istiyorlar hocam anlamadım ?galileomcse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-06-2014, 13:11:51MerhabaUnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzatma ücreti değildir o domain geri almadır zamanında satın almadığınız için size alternatif bir geri alma, bence piyasa bu kadar karaborsaya düşmüşken isimtescilin 120 dolara size geri vermesi godaddynin 1700 dolar çekmesinden iyidir. - 15-06-2014, 00:45:24İsimtescil Bir Domain Satışı Yapan Bir Firmadır Şikayetçi Olanlar Çoğunlukla Hostingden Şikayetçi Oluyor Şikayetiniz Var İse Size Sekershell İnternet Hizmetlerini Öneririm Gayet Güvenilir Ve Sorunsuz Bir Firmadır 4 Aya Aşkın Sekershell İle Çalışmaktayız Asla Bir Sorun Olmamıştır .
- 15-06-2014, 01:36:23Üyeliği durduruldu2007 yılından beri domain konusunda çalışıyorum sorgulanan alan adlarını alıyorlar şeklinde söylentiler de çıktı ancak bizzat tanık olmadım.
Ama bu ve diğer forumlarda da okuduğum buna benzer hosting şikayetlerinden sonra; asla host konusunda bulaşmayacağım bir firma. - 15-06-2014, 02:09:39Üyeliği durdurulduMerhaba
İsimtescil'e her 1-2 ayda zaten şikayet konusu muhakkak açılır.İsimtescil'den sadece 'domain' alınır,hosting'i rezil bir firma.Tamamen reklamlı,cafcaflı,gösterişe önem veren bir kuruluş.Reklam olmaması adına firma ismi vermicem ancak isimtescilden çok daha uygun ve kaliteli,kurumsal hosting firması soracak olursanız özel mesaj atmanız yeterli.