• 24-07-2013, 18:19:25
    #46
    Her firmanın kötü bir geçiş süreci vardır sonuç olarak yapılan işlemler kul yapımı sorun çıkacak illaha ki ancak birazda sabırlı olmak müşteri ile alakalı olsa sanırım

    Geçmiş olsun Onur bey çözüme ulaştırır sizi umarım.
  • 24-07-2013, 21:40:49
    #47
    Problemi olan varsa ticket açsın.

    Surada problemi olan arkadaşlar bana cevap verilmeyen öneri sunulmayan çözüm bana üretilmedi diyen varsa versinler PM ile maillerini kontrolünü sağlayayım.

    İmkan yok böyle bir duruma yani.
  • 24-07-2013, 23:08:38
    #48
    bence sorunu olan arkadaşlar onur beye mail yoluyla bildirmesi çözümü hızlandıracaktır, ayrıca internet bilişimin kalitelisini sanırım hepimiz biliyoruz.
  • 25-07-2013, 13:42:47
    #49
    Kalitesini tartışmak için farklı bir konuda yapılır ancak benim reselerimde kendi kullanıcı ismimle giriş yaptıgım zaman bana ait olmayan domainleri gördüm benim eklemedigim.
  • 01-08-2013, 00:04:35
    #50
    Onur bey ile yıllar önce çalışma fırsatımız oldu. Her şeyden önce adam gibi adamlar. Kesinlikle ne bir samimiyetim nede taraf tuttuğum var. Sorunlarınıza çözüm bulunuyor mu ? Bulunuyor... Sorun olduğunda karşınızda muhattap varmı ? Var... Kullanılan cihazlar elektroniktir. Arıza yapmamasının imkanı yoktur. Öncelikle Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Bu forumda ve piyasada ne host firmaları gördük. En ufak sorunda hepsi ortadan kayboldu... Böyle durumlar arada sırada olabilmektedir. Önemli olan karşınızda ki kişilerin ve firmaların olası arıza durumlarında işlerinin arkasında durup durmamasıdır. Onur Bey ve ekibini görüyorum ki her zaman olduğu gibi sorunların çözümü için çabalıyor ve sonuçlandırıyorlar. Böyle durumlarda biraz daha anlayış ve sabır gerekiyor, bu şekilde konular karşınızda ki ekibi yıpratır.
  • 02-08-2013, 16:30:33
    #51
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    zırt pırt kapanmaları ile meşhur. bağımlılık yaptı an itibari ile açılmıyor.
  • 02-08-2013, 17:33:37
    #52
    Yaklaşık 2 yıldır hizmet alıyorum kendilerinden her türlü konuda yardımcı oluyorlar kesinti olabilir elektronik sonuçta.
  • 02-08-2013, 17:39:00
    #53
    garip garip sorunlar baş göstermeye başladı, bende çekinceliyim şu sıralar başka bi yere geçmeyi planlıyorum
  • 02-08-2013, 17:43:28
    #54
    wave adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    garip garip sorunlar baş göstermeye başladı, bende çekinceliyim şu sıralar başka bi yere geçmeyi planlıyorum
    Sorununuz varsa ticketten yazıp dile getirin çözüm sağlarız zaten.