• 10-05-2013, 10:35:07
    hayu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

    Proticaretin eksik gördüğüm noktalarını sizlerle paylaşıyorum sizlerde ekleyebilirsiniz.
    Bu isteklerinizin tümünü iletmiştim ben de. Bunlara çalışıyorlar zaten. Söylediğiniz özellikler temalarda bulunuyor ama default arayüz üzerinde maalesef yok. TAB eklentisi ve anasayfa- kategori alanlarında bir satırdaki ürün sayılarının farklı belirlenebilecek şekilde güncellenmesi güzel olurdu. Bu yıl çok ciddi ataklar yapılacağına eminim.
  • 10-05-2013, 20:44:19
    Üyeliği durduruldu
    hayu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar,

    Proticaretin eksik gördüğüm noktalarını sizlerle paylaşıyorum sizlerde ekleyebilirsiniz.


    v1.08 den beri proticareti takip ediyorum, Ancak takip ettiğim günden itibaren dikkatimi çeken şey ÜCRETSİZ YENİ MODÜL GELİŞTİRİLMEDİĞİ olmuştur. en son güncellemelerde PAYU ve PAYPAL modülleri yapılmış ancak yine ücretli olarak satılmaktadır..

    Güncel e-ticaret sitelerine baktığımızda birçok modüller geliştirilmiş ancak proticaret zaman tünelinde biraz geride kalmıştır.

    anasayfa da vitrin ürünlerinin yanı sıra tab menü şeklinde yada alt alta eklenebilecek indirmli ürünler + Kampanyalı ürünler + En çok Satan ürünler şeklinde olabilir.

    Slider bir çok e-ticaret sitesi gelişmiş slider seçenekleri ile sitelerini zengin göstermektedir. Proticaret en azından thumbnail slider kullanabilir.

    Menü olarak sadece yan menü var. En azından resimli menüsü biraz da olsa şık duruyor. Aynı şekilde üst menüde yapılabilir. Bence eksiklik olarak görülebilir.

    Anasayfada vitrin ürünlerinde ürün sayısı ayarlanabiliyor. 3-4-5 farketmiyor güzel bir durum. Ancak kategorilerdeki ürünler listelendiğinde ürün sayısınında değiştirilebilir olması güzel bir olay olabilirdi..

    Aynı sayfada birden fazla slider kullanılamıyor diye hatırlıyorum. Oysa ki gelişmiş e-ticaret sitelerinde thumbnail sliderin yanında çok da şık duran günün yada haftanın ürünü şeklinde sağ - sol bloklarda şık duran slider da olsa gayet hoş olurdu.
    Merhabalar
    herşeyi devletten beklemek olmaz.!
    webmaster , programlama bilginiz var ise bu belirmiş olduğunuz özelliklerin hepsi yapılabilinecek şeyler.
    bilginiz yok ise aşağıdaki linkten modül geliştirme formunu doldurun fiyat teklifinde bulunalım
    http://www.webticaret.org
  • 16-05-2013, 22:51:54
    reddawn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Online takı ürünleri satacağımız sitenin arayüzüne yüzük ölçüsü öğrenme için bir tane buton ekledik , doğal olarak sadece yüzük kategorisinde değil tüm kategorilerde bu buton çıkıyor ve anlamsız bir görüntü oluşuyor. Arayüze eklenecek bir butonun sadece belirli kategorilerde çıkmasını nasıl ayarlayabiliriz ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
  • 17-05-2013, 18:46:26
    Hatayi duzeltemedim ? Yardimci olabilecek birisi var mi?

    Alıntı
    Server Application Unavailable

    The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.

    Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.


    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:46:26 -->-> Daha önceki mesaj 18:26:42 --

    ücretli yardım taleplerinizi değerlendirebilirm arkadaşlar bu işi çözme gerek.
  • 21-05-2013, 04:48:14
    Payu sistemini satın alıp kullanan arkadaşlar var mı? Ödeme öncesinde ürünler gezilirken Taksit seçenekleri gösterilebiliyor mu? Payu'nun 2 tip entegrasyon şekli var. Diğer e-ticaret firmaları artık site içerisinde Payu'yu entegre edip, yönlendirme yapmadan direk ödemeyi yapabilmeye olanak sağlıyor. Pro ticaret'te böyle bir durum olacak mı dersiniz? Şu anki Payu kullanan arkadaşlar sağlıklı kullanabiliyor mu? Pro ticarete defalarca soruyoruz ama cevap alamıyoruz en azından kullanan arkadaşların tecrübesine başvurmak istedim.
  • 22-05-2013, 02:10:29

    Resimdeki linklere bir kaç link daha eklemek istiyorum.nasıl yapabilir.
    Mesela Teslimat ve İade, Kart Güvenliği gibi..
  • 22-05-2013, 12:59:53
    Arkadaşlar Merhaba,
    proticaret 2.0 Versiyonu için son hazırlıklar bitti. Yeni Versiyonda nelerin olmasını istersiniz.
  • 22-05-2013, 14:05:49
    birtanemsin.net adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    Resimdeki linklere bir kaç link daha eklemek istiyorum.nasıl yapabilir.
    Mesela Teslimat ve İade, Kart Güvenliği gibi..
    Sorum çok mu basitti yoksa görmediniz mi acaba?

    Yeni versiyonda diğer e-ticaret sitelerini aratmayacak özelliklere devam lütfen ama fiyatları biraz aşağı çekerseniz bir kaç modül birden alır, sürümden kazandırırız.
    Mesela tekstil ve payuda fiyat olarak bir indiriminiz varsa satın almak istiyorum.
  • 22-05-2013, 15:15:18
    Promist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar Merhaba,
    proticaret 2.0 Versiyonu için son hazırlıklar bitti. Yeni Versiyonda nelerin olmasını istersiniz.
    Öncelikle;

    Toplu ürün güncelleme ekranında filtreleme yaparken desi veya kalan kısımlarından sonuçlar hatalı çıkıyor.

    İkinci Sorun xml den ürün çektiğimizde euro fiyatlı ürünlerde ürün detayında tüm fiyatlar eur olarak görünürken Piyasa Fiyatı : TL olarak görünüyor bu durumda ise örneğin ;

    Fiyatı 100 Euro olan bir ürün sitede, piyasa fiyatı 100 TL bizdeki fiyatı atıyorum euro kuruna göre 160 TL şeklinde çıkıyor.

    Artı olarak devamlı runtime hatası alıyorum birkaç kişi daha var forumda bu durumu bildiren 2.0 veya 4.0 da kursam aynı devamlı config dosyasını indirip geri yüklemek zorunda kalıyorum. Aynı dosyayı bir değişiklik yapmayıp tekrar geri yüklediğimde site açılıyor sorun düzeliyor.

    Döviz kurları fix yapmama rağmen halen güncellenmiyor.

    Bunların haricinde ;

    Anasayfada vitrindeki ürünler sayfa yenilendiğinde değişebilir, veya tab menü şeklinde bir vitrin olabilir.

    Slider bölümün mutlaka değişmesi lazım diye düşünüyorum.

    3 kırılımlı menü eklediğimizde son kırılıma kadar seçmediğimizde filitreleme yapmıyor bu düzeltilebilir. Çünkü her kategorinin altında 2 kategori daha olmayabiliyor.