Arkadaşlar Merhaba,
proticaret 2.0 Versiyonu için son hazırlıklar bitti. Yeni Versiyonda nelerin olmasını istersiniz.
Öncelikle;
Toplu ürün güncelleme ekranında filtreleme yaparken desi veya kalan kısımlarından sonuçlar hatalı çıkıyor.
İkinci Sorun xml den ürün çektiğimizde euro fiyatlı ürünlerde ürün detayında tüm fiyatlar eur olarak görünürken Piyasa Fiyatı : TL olarak görünüyor bu durumda ise örneğin ;
Fiyatı 100 Euro olan bir ürün sitede, piyasa fiyatı 100 TL bizdeki fiyatı atıyorum euro kuruna göre 160 TL şeklinde çıkıyor.
Artı olarak devamlı runtime hatası alıyorum birkaç kişi daha var forumda bu durumu bildiren 2.0 veya 4.0 da kursam aynı devamlı config dosyasını indirip geri yüklemek zorunda kalıyorum. Aynı dosyayı bir değişiklik yapmayıp tekrar geri yüklediğimde site açılıyor sorun düzeliyor.
Döviz kurları fix yapmama rağmen halen güncellenmiyor.
Bunların haricinde ;
Anasayfada vitrindeki ürünler sayfa yenilendiğinde değişebilir, veya tab menü şeklinde bir vitrin olabilir.
Slider bölümün mutlaka değişmesi lazım diye düşünüyorum.
3 kırılımlı menü eklediğimizde son kırılıma kadar seçmediğimizde filitreleme yapmıyor bu düzeltilebilir. Çünkü her kategorinin altında 2 kategori daha olmayabiliyor.