hayu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Proticaretin eksik gördüğüm noktalarını sizlerle paylaşıyorum sizlerde ekleyebilirsiniz.

v1.08 den beri proticareti takip ediyorum, Ancak takip ettiğim günden itibaren dikkatimi çeken şey ÜCRETSİZ YENİ MODÜL GELİŞTİRİLMEDİĞİ olmuştur. en son güncellemelerde PAYU ve PAYPAL modülleri yapılmış ancak yine ücretli olarak satılmaktadır..

Güncel e-ticaret sitelerine baktığımızda birçok modüller geliştirilmiş ancak proticaret zaman tünelinde biraz geride kalmıştır.

anasayfa da vitrin ürünlerinin yanı sıra tab menü şeklinde yada alt alta eklenebilecek indirmli ürünler + Kampanyalı ürünler + En çok Satan ürünler şeklinde olabilir.

Slider bir çok e-ticaret sitesi gelişmiş slider seçenekleri ile sitelerini zengin göstermektedir. Proticaret en azından thumbnail slider kullanabilir.

Menü olarak sadece yan menü var. En azından resimli menüsü biraz da olsa şık duruyor. Aynı şekilde üst menüde yapılabilir. Bence eksiklik olarak görülebilir.

Anasayfada vitrin ürünlerinde ürün sayısı ayarlanabiliyor. 3-4-5 farketmiyor güzel bir durum. Ancak kategorilerdeki ürünler listelendiğinde ürün sayısınında değiştirilebilir olması güzel bir olay olabilirdi..

Aynı sayfada birden fazla slider kullanılamıyor diye hatırlıyorum. Oysa ki gelişmiş e-ticaret sitelerinde thumbnail sliderin yanında çok da şık duran günün yada haftanın ürünü şeklinde sağ - sol bloklarda şık duran slider da olsa gayet hoş olurdu.
Merhabalar
herşeyi devletten beklemek olmaz.!
webmaster , programlama bilginiz var ise bu belirmiş olduğunuz özelliklerin hepsi yapılabilinecek şeyler.
bilginiz yok ise aşağıdaki linkten modül geliştirme formunu doldurun fiyat teklifinde bulunalım
http://www.webticaret.org