Uyanığa Bak :)
41
●3.030
- 11-07-2010, 13:49:17Alt sayfasının pr değeri 4 ise zaten diğer arkadaşımızın dediği gibi çalışmasını önceden yapmış şimdi meyvesini yiyor.

Adsenseden kazanmak için taktiği bulmuş adam, helal olsun demeli.
Sayfaya tekrar baktım. Şuanki haliyle daha fazla içerik var. Fakat ilk halinde de yine kural ihlali yoktu bence. Çünkü bundan farklı neler neler görüyoruz. Adam ekranı kapatıyor arka plan rengiyle yazıyor kelimeleri koyuyor metin reklamları.
- 11-07-2010, 13:52:57Ejder kardeşim şöyle söyleyim.Sakın adamı savunduğumu falan veya reklam tıklatanlara göz yumacağımı düşünme.Ejder_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam adam biraz abartmış ancak reklamları açık açık belli ediyor.Reklamlara tıklayın demiyor.Reklam olacak ama belirtmek isterim çünkü aynı durum oluyor örnek olarak benim sitemdeki http://www.seko.tk/2010-kpss-sorulari-ve-cevaplari/ yazı üstündeki reklamlarda sınav soruları yazısı çıkan reklamlar var.Şimdi adam tıklasa ben haram para mı yemiş olacam.Hepimiz biliriz ki hit için başlığı gireriz daha sınav soruları açıklanmadan.Açıklanınca yayınlarız bu işler böyle teşvik olmadığı sürece bence sorun olmaz. - 11-07-2010, 13:54:16site sahibi burada online, hatta ismini vermeyeyim şuan konuyu izleyenlerden.
normal diyen kişiler sitenin ilk halini bilmeyenler. site ilk konu açıldığında
"kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları,kpss soruları"
şeklinde spam kelimelerle doluydu, tabi bunlar üst bölüm küçük butonlarla yazılmıştı. ortada dikkat çekilen büyük butonlarla yazılmış;
Kpss Soruları ve altında google reklamları vardı. yani ziyaretçi gelip kpss soruları diye google reklamlarına tıklayacaktı. sitenin ilk halini kimse görmeden konuşmasın. içerik namına hiç bir şey yoktu ve ilk hali böyle değildi.
sitenin ilk halini görmediğiniz için bu şekilde bir yorum yapıyorsunuz. ilk görenler yorum atmalı. sizin veya bu sitenin şu halinde sorun yok.Sekoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu abartmak değildir, ilk durumu görseydiniz abartma kelimesinin ne kadar küçük kalacağını görürdünüz. ejder ve konuyu açan arkadaşta bunu görenlerden. - 11-07-2010, 13:57:39ben bu sitede sorun var demiyorum hocam, sitenin ilk halini görseydiniz iyi bir söverdiniz site sahibi arkadaşa. pek tabii sizin sitede ve şuanki haliyle belirtilen sitede sorun yok. ama ilk halini görmek size nasip olmadığı için dediğimi anlatmakta güçlük çekebilirim.Sekoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buarada -rep veren bir arkadaş "dün gelipde hava atma" yazmış, kayıt tarihime bakarsanız dün gelmediğimi anlarsınız. - 11-07-2010, 13:59:57şuan site normal arkadaşlar biz ilk baktıgımızda yukarıda link olayan bir bölüme 2010 kpss sorularını indirmek için tıklanıyınız vs gibi yazılar vardı aşağıda ise e yatay 3 dikey kutucuk şekilde hazırlanmış mavi fontlu google reklam linklerine benzetilmiş yer vardı sayfayada tıklanacak tek link reklamlardı. arkadaş değiştirmiş sonradan bu arada alakalı reklamlar deniyor ya arkadaşım ben soru indirmek için giriyorum kitap sayfasına yönlendiriyor söve söve çıkarım o siteden neyden bahsediyosunuz.
Uyanığa Bak
11-07-2010 13:58:52 Yasak bir durum yokki sitede, adsense kurallarını bilmiyorsan öğren. gerizekalısın resmen kimsen
- 11-07-2010, 14:00:18Biraz araştırdım bu adam haram yemeye meraklı
bu adamı savunduğum için özür dilerim
ayrıca daha önce adam için konular açılmış
https://www.r10.net/adsense-ban/50311...rbestmi-2.html
