Sekoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ejder kardeşim şöyle söyleyim.Sakın adamı savunduğumu falan veya reklam tıklatanlara göz yumacağımı düşünme.
Tamam adam biraz abartmış ancak reklamları açık açık belli ediyor.Reklamlara tıklayın demiyor.Reklam olacak ama belirtmek isterim çünkü aynı durum oluyor örnek olarak benim sitemdeki http://www.seko.tk/2010-kpss-sorulari-ve-cevaplari/ yazı üstündeki reklamlarda sınav soruları yazısı çıkan reklamlar var.Şimdi adam tıklasa ben haram para mı yemiş olacam.Hepimiz biliriz ki hit için başlığı gireriz daha sınav soruları açıklanmadan.Açıklanınca yayınlarız bu işler böyle teşvik olmadığı sürece bence sorun olmaz.
ben bu sitede sorun var demiyorum hocam, sitenin ilk halini görseydiniz iyi bir söverdiniz site sahibi arkadaşa. pek tabii sizin sitede ve şuanki haliyle belirtilen sitede sorun yok. ama ilk halini görmek size nasip olmadığı için dediğimi anlatmakta güçlük çekebilirim.

buarada -rep veren bir arkadaş "dün gelipde hava atma" yazmış, kayıt tarihime bakarsanız dün gelmediğimi anlarsınız.