sonradan sorun yok diyen arkadaşlar sayfanın ilk halini göremedikleri için diyorlar burada bir sorun yok, fakat o uyanık denilen arkadaş bu forumdan biri, konuyu görür görmez içeriği değiştirdi, konuya ilk bakanlardanım sayfada sadece spam kelimeler sürüsü ve 3 tane büyük ortada google reklamı vardı, içerik söz konusu değildi.
bizim şikayet etmemizden korkmuş olacak ki hemen içeriği değiştirdi. google önbellekten içeriği gösterecektim fakat anında güncellemiş, muhtemelen bir ping sitesi kullanıldı o anda da. neyse o uyanık bu konunun popülerliğini yitirdiğini düşündüğünde tekrar koyacaktır reklamları, o zaman resimle beraber tekrar konu açılır.
Ejder kardeşim şöyle söyleyim.Sakın adamı savunduğumu falan veya reklam tıklatanlara göz yumacağımı düşünme.
Tamam adam biraz abartmış ancak reklamları açık açık belli ediyor.Reklamlara tıklayın demiyor.Reklam olacak ama belirtmek isterim çünkü aynı durum oluyor örnek olarak benim sitemdeki
http://www.seko.tk/2010-kpss-sorulari-ve-cevaplari/ yazı üstündeki reklamlarda sınav soruları yazısı çıkan reklamlar var.Şimdi adam tıklasa ben haram para mı yemiş olacam.Hepimiz biliriz ki hit için başlığı gireriz daha sınav soruları açıklanmadan.Açıklanınca yayınlarız bu işler böyle teşvik olmadığı sürece bence sorun olmaz.