<?php
$teroristler = array("Nusra", "Işid");
$terorist_yuvasi = "Halep";
$mesaj = "Halep ölmesin";
if($mesaj!="Şehit Askerler"){
echo "İnsanlık Ölmesin";
}else{
echo "Penguen Belgeseli";
}
?>
Halep Ölmesin Kendi Sesimden
33
●1.789
- 28-12-2016, 17:39:08Konuya siyaseti dahil etmek istemem ama geçenlerde Kemal Kılıçdaroğlu'da 15 Temmuz şehitlerinin normal şehitlerden daha özel tutulduğunu düşünerek "15 temmuz şehitlerinin kardeşleri ve oğulları askerlik yapmayacak ama PKK'nın şehit ettiği askerlerin oğul ve kardeşleri askerlik yapacak!" diye sitem ediyordu. Değil aslında. Benim akrabam da şehit oldu. 2 küçük erkek kardeşi vardı. Büyük olan askerlik yapmadı, küçük ise istediği bir bölgede kısa bir süreliğine yaptı.
Burada atıp tutanlar da o hesap. sanki Türk askerine veya şehidine hiç bakılmıyor da anca başkalarıyla ilgileniyoruz.
Bu düşüncede olanlar lütfen bir şehit ailesi belirleyin ve gidip bir iki dakika muhabbet ederek devletten aldığı yardımı, imkanları vs bi öğrensin.
Videoyu yapan arkadaş kesinlikle yanlış anlamasın harika bir iş çıkarmış, eline emeğine sesine sağlık ama böyle bir kaç saatte hazırlanan bir videoya, sanki çok çok önemli bir şeymiş gibi "onlara yapılıyor Türk askerine yapılmıyor" gibi bir mantıkla sitem etmek çok tuhaf.
Tekrar söylüyorum video sahibi kesinlikle yukarıdaki cümleyi yanlış anlamasın. Ben sadece devletin yaptığı yardımlar ile bu videonun önemini kıyasladım. Umarım anlatabilmişimdir. - 28-12-2016, 19:20:15Üyeliği durdurulduİyi veya kötü yorumlar için teşekkür ederim Herkesin kendince yorumu kendince bir düşüncesi vardır. O içeriği ne düşünerek izlediğiniz önemli BİZ Türkçe seslendirdik diye TÜRKİYE'ye göndermemi yaptık sanıyorsunuz ? İngilizce seslendirseydik yurt dışındaki hainleremi gönderme yapmış olacaktık anlayamadık açıkcası hepimiz insanız güzel yurdumuzda şehit veriyoruz üzülmüyormuyuz sanıyorsunuz ? kendi çapınızda karalama kampanyasımı yapıyorsunuz yine anlayamadık. Ülkemizde Şehit veriyoruz evet doğru gerekirse bizde oluruz analarımızda olur babalarımızda canımız feda lakin bir amaç uğruna peki ya Doğmamış veya yeni doğmuş bir çocuğun bu derecede katledilmesi ? buna içiniz yanmıyor değilmi.
- 28-12-2016, 19:45:42Hocam ben kanalında işidin yaptığı katliamlara bir video hazırladığını görmedim neden halep? neden lazkiye neden cisr el şuur değil? neden videonda işidlilerin fotoğrafları var? Kendimce yorum değil.. Videondan tespitler yapmış olmasam subjektif yorumdur fakat videondan tespitler yapıyorum gayette objektif bir yorum..dogan66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-12-2016, 19:49:12Üyeliği durduruldukanalımızın yeni olduğunuda görmüşsünüzdür sanırım bütün içerikleri birer günde hazırlayıp atmamızımı bekliyorsunuz yani halep için bir video hazırladıysak İnsanlık suçumu işlemiş olduk anlayamadım açıkcasıeticaretyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle