İyi veya kötü yorumlar için teşekkür ederim Herkesin kendince yorumu kendince bir düşüncesi vardır. O içeriği ne düşünerek izlediğiniz önemli BİZ Türkçe seslendirdik diye TÜRKİYE'ye göndermemi yaptık sanıyorsunuz ? İngilizce seslendirseydik yurt dışındaki hainleremi gönderme yapmış olacaktık anlayamadık açıkcası hepimiz insanız güzel yurdumuzda şehit veriyoruz üzülmüyormuyuz sanıyorsunuz ? kendi çapınızda karalama kampanyasımı yapıyorsunuz yine anlayamadık. Ülkemizde Şehit veriyoruz evet doğru gerekirse bizde oluruz analarımızda olur babalarımızda canımız feda lakin bir amaç uğruna peki ya Doğmamış veya yeni doğmuş bir çocuğun bu derecede katledilmesi ? buna içiniz yanmıyor değilmi.
Hocam ben kanalında işidin yaptığı katliamlara bir video hazırladığını görmedim neden halep? neden lazkiye neden cisr el şuur değil? neden videonda işidlilerin fotoğrafları var? Kendimce yorum değil.. Videondan tespitler yapmış olmasam subjektif yorumdur fakat videondan tespitler yapıyorum gayette objektif bir yorum..