• 17-10-2012, 22:34:09
    #28
    CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yazılım lisanslı bir kişiden alınmış ve üzerinde sürekli oynamalar yapılmaktadır.
    Yakın zamanda düzenlemeler bittiğinde farklı bir ürün olarak tekrar satışa çıkarılacaktır.

    Ayrıca içeriğe kategori sistemi eklenmekte, etiketlerin indexlenmesine olanak sağlayan bir seo tanımlaması yazılmaktadır.
    Rica etsem yazılımı satın aldığınıza dair belgeleri konuya ekler misiniz? Eklediğiniz takdir reklamınızı yapacağım kendi sitelerimde o yüzden.

    Kimin reklamını yaptığımı bilmek istiyorum. Emeğe karşı saygılı mı diye.
    • CenkOnsoy
    CenkOnsoy bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 17-10-2012, 22:39:30
    #29
    Şimdi abi siteyi incelediğim zaman öncelikle renk uyumu benim hoşuma gitti. Gayet uzun süre geçirebiliyorum sitede. Sayfalar arası geçiş yapıyorum vs. Emeklerine sağlık.

    Fakat 9gag diyip cenkonsoy.com linkini sitenize koymanız açıkcası olmamış. Bunun savunmasını dahi yapamazsınız. Eleştiri yapalım ki sistem büyüsün di mi ama.

    Hayırlara vesile olsun. Selamun aleyküm.
  • 17-10-2012, 22:41:28
    #30
    Yazılım elden teslim alınmıştır bu konuda yazılı bir belge sunmam mümkün değil, ama arkadaşa Paypal dekontunu iletmesi için bizzat ulaşıyorum; elime geçtiğinde size iletirim, siz de gönül rahatlığıyla reklamlarınızda yer verirsiniz.

    Zaten yeni ve tasarım kodlama için telif alınacaktır, bu yüzden satışa çıktığında böyle bir ihtiyacımız kalmayacak

    akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şimdi abi siteyi incelediğim zaman öncelikle renk uyumu benim hoşuma gitti. Gayet uzun süre geçirebiliyorum sitede. Sayfalar arası geçiş yapıyorum vs. Emeklerine sağlık.

    Fakat 9gag diyip cenkonsoy.com linkini sitenize koymanız açıkcası olmamış. Bunun savunmasını dahi yapamazsınız. Eleştiri yapalım ki sistem büyüsün di mi ama.

    Hayırlara vesile olsun. Selamun aleyküm.
    Eleştirileriniz benim için altın değerindedir, teşekkür ederim. Yalnız birşeyi yanlış anlıyorum sanırım, sadece cenkonsoy.com linki verilmedi, reklam olarak diğer linkler ile birlikte sunulmuştur. Bir yanlış anlaşılma mı var?
  • 17-10-2012, 22:47:54
    #31
    sitede sayfaları aşağıya indikçe bi kasma meydana geliyor. bu beni rahatsız etti açıkçası. eminim benim gibi başkalarınıda rahatsız etmiştir. onun dışında gayet hoş bi proje olmuş. tebrik ederim.
  • 17-10-2012, 22:49:55
    #32
    Kesshh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sitede sayfaları aşağıya indikçe bi kasma meydana geliyor. bu beni rahatsız etti açıkçası. eminim benim gibi başkalarınıda rahatsız etmiştir. onun dışında gayet hoş bi proje olmuş. tebrik ederim.
    Paylaşımlı hosting'den veri çekme ve sistemde oluşturduğu yükle alakalı bir durum haklısınız, ileride server'a taşıma yolu ile umarım bu sıkıntının da önüne geçeceğiz
  • 17-10-2012, 22:50:30
    #33
    CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yazılım elden teslim alınmıştır bu konuda yazılı bir belge sunmam mümkün değil, ama arkadaşa Paypal dekontunu iletmesi için bizzat ulaşıyorum; elime geçtiğinde size iletirim, siz de gönül rahatlığıyla reklamlarınızda yer verirsiniz.

    Zaten yeni ve tasarım kodlama için telif alınacaktır, bu yüzden satışa çıktığında böyle bir ihtiyacımız kalmayacak



    Eleştirileriniz benim için altın değerindedir, teşekkür ederim. Yalnız birşeyi yanlış anlıyorum sanırım, sadece cenkonsoy.com linki verilmedi, reklam olarak diğer linkler ile birlikte sunulmuştur. Bir yanlış anlaşılma mı var?
    Benim demek istediğim şu Cenk abi iddaalı bir site var ortada(böyle kabul ediyorum) emek harcanmış.. Ama sen reklam olarak cenk onsoy.com da yazmışın yani bilmiyorum bu benim garibime gitti açıkcası.

    Absürt bi örnek veriyim daha rahat anlatmış olurum heralde. facebook.com açıyor adam markzuckerberg.com diye linkini koyuyor anasayfaya. Hoş gelmedi bana o açıdan. Açtığın site xyzyemektarifleri.com olsaydı sırıtmazdı linkin.

    Ek olarak siteye içerik eklenme konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. ihtiyaç varsa tabi ki.
  • 17-10-2012, 22:56:27
    #34
    akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim demek istediğim şu Cenk abi iddaalı bir site var ortada(böyle kabul ediyorum) emek harcanmış.. Ama sen reklam olarak cenk onsoy.com da yazmışın yani bilmiyorum bu benim garibime gitti açıkcası.

    Absürt bi örnek veriyim daha rahat anlatmış olurum heralde. facebook.com açıyor adam markzuckerberg.com diye linkini koyuyor anasayfaya. Hoş gelmedi bana o açıdan. Açtığın site xyzyemektarifleri.com olsaydı sırıtmazdı linkin.

    Ek olarak siteye içerik eklenme konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. ihtiyaç varsa tabi ki.
    Sanırım siz reklam linkinden bahsediyorsunuz, anladım. O kısma şimdilik sadece link almak adına gif yerleştirilmiştir, düzenleme sonrası zaten reklamlarımız yer alacaktır

    Sitede orjinal içerik barındırılacaktır, zaten ürün herkesin üye olup içerik eklemesine müsade etmektedir. Dilerseniz üye olup yayın yapmaya başlayabilirsiniz. Orjinal olmak kaydıyla.

    Not: Karikatür ürünleri sitenin index alması adına başlangıç olarak eklenmiştir, birkaç güne kadar temizlenecek ve Kaç Kez Karikatür adresinden katikatür yayınına devam edilecektir.
  • 17-10-2012, 22:58:46
    #35
    Üyeliği durduruldu
    Turkler ancak kopyalarina kafa calisir. neden oturup ozgun bireyler cikartmiyorsun merak ettim...
  • 17-10-2012, 23:04:34
    #36
    Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Turkler ancak kopyalarina kafa calisir. neden oturup ozgun bireyler cikartmiyorsun merak ettim...
    Özgün olan birçok site mevcut, onları tercih edebilirsiniz. Kullanım açısından en kolayı olarak kendimin de tercih ettiğim bir sistemi adapte etmeye çalıştım.

    Önemli olan içeriktir benim görüşümce, sitenin kendi kitlesi olması yeterlidir, herkese yönelim sağlayacak bir sistem henüz oluşturulmadı diye biliyorum.