akafo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim demek istediğim şu Cenk abi iddaalı bir site var ortada(böyle kabul ediyorum) emek harcanmış.. Ama sen reklam olarak cenk onsoy.com da yazmışın yani bilmiyorum bu benim garibime gitti açıkcası.

Absürt bi örnek veriyim daha rahat anlatmış olurum heralde. facebook.com açıyor adam markzuckerberg.com diye linkini koyuyor anasayfaya. Hoş gelmedi bana o açıdan. Açtığın site xyzyemektarifleri.com olsaydı sırıtmazdı linkin.

Ek olarak siteye içerik eklenme konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. ihtiyaç varsa tabi ki.
Sanırım siz reklam linkinden bahsediyorsunuz, anladım. O kısma şimdilik sadece link almak adına gif yerleştirilmiştir, düzenleme sonrası zaten reklamlarımız yer alacaktır

Sitede orjinal içerik barındırılacaktır, zaten ürün herkesin üye olup içerik eklemesine müsade etmektedir. Dilerseniz üye olup yayın yapmaya başlayabilirsiniz. Orjinal olmak kaydıyla.

Not: Karikatür ürünleri sitenin index alması adına başlangıç olarak eklenmiştir, birkaç güne kadar temizlenecek ve Kaç Kez Karikatür adresinden katikatür yayınına devam edilecektir.