CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım elden teslim alınmıştır bu konuda yazılı bir belge sunmam mümkün değil, ama arkadaşa Paypal dekontunu iletmesi için bizzat ulaşıyorum; elime geçtiğinde size iletirim, siz de gönül rahatlığıyla reklamlarınızda yer verirsiniz.

Zaten yeni ve tasarım kodlama için telif alınacaktır, bu yüzden satışa çıktığında böyle bir ihtiyacımız kalmayacak

Eleştirileriniz benim için altın değerindedir, teşekkür ederim. Yalnız birşeyi yanlış anlıyorum sanırım, sadece cenkonsoy.com linki verilmedi, reklam olarak diğer linkler ile birlikte sunulmuştur. Bir yanlış anlaşılma mı var?
Benim demek istediğim şu Cenk abi iddaalı bir site var ortada(böyle kabul ediyorum) emek harcanmış.. Ama sen reklam olarak cenk onsoy.com da yazmışın yani bilmiyorum bu benim garibime gitti açıkcası.

Absürt bi örnek veriyim daha rahat anlatmış olurum heralde. facebook.com açıyor adam markzuckerberg.com diye linkini koyuyor anasayfaya. Hoş gelmedi bana o açıdan. Açtığın site xyzyemektarifleri.com olsaydı sırıtmazdı linkin.

Ek olarak siteye içerik eklenme konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. ihtiyaç varsa tabi ki.