malesef hostgatorda hostum vardı virsüüsz gün gecmıodu pc den sandım yok pcde bişey
sonra vps değiştim şimdi virüs falanla uğraşmıorum
ben siliorum virüs gelior
başka hostta nie gelmior vunku gerekli güvenlık onlemleri alınmış
malesef cok saldırı yiyor ve galiba acık var...
aynı şey diğer hostta olmuor anlamadım
düzeltilince tekrardan kulanacam..
Hostgator iyice azıttı
117
●10.143
- 07-07-2010, 17:30:46
- 07-07-2010, 20:10:43Üyeliği durduruldu4 milyon siteden 2 si sorunluSefaHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok komiksiniz hocam. Bunu söylediniz ama kendiniz de inandınız mı?
Öyle ise Chatte anlık minimum 100 kişinin ne işi var? - 07-07-2010, 22:29:59Çok büyük şirket, hizmetleri ucuz, müşterileri çok. Doğaldır böyle şeyler. Hostingi geçelim bir hizmet aldığınızda telefon açıp karşınızda kendi dilinizden muhattap olacak, derdinizi anlatacak gerektiği zaman bağıracak çağıracak insanlar bulamıyorsanız, bedavada olsa bu hizmeti almam ben. Ya Siz?
- 07-07-2010, 22:46:47Geçmiş olsun Elazığlı hocam, ben 6 ayı devirdim şimdilik bir sorun yaşamadım, umarım yaşamam da.
%90 ı sale ve biling dir belki? Herkesin teknik destek için geldiği anlamını nerden çıkartınız? Çıkarttınız diyelim, hepsinin sunucudan kaynaklı olduğu kanısına nerden vardınız? Yorum yaparken daha dikkatli olmak lazım. Burada host işi yapan arkadaşlar benden daha iyi bilirler, komik, saçma sorular vs. ve soruspider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ların çoğu da müşteri odaklıdır.
- 08-07-2010, 12:16:11Üyeliği durdurulduHepsinin sunucudan kaynaklı olduğunu söylemedim ama 100 kişiden sadece 1 yada 2 kişi sunucu kaynaklı da diğerleri ise satış ile ilgili denilemez bence.EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumum gayet doğru. 4 milyon host edilen sitede 2 tanesinde sorun var derseniz buna hiçkimse inanmaz.400 site değil bu 4 milyon.
Evet sorunların çoğu da müşteri kaynaklıdır! ama siz göre. Bana göre tam tersi. - 08-07-2010, 19:06:57Gunluk 2500 tane hosting satan ve 4milyon domainin oldugu yerde anlik 100 kisi cok az bir rakam. Bilindigi uzere hostgatorda sadece webloader script i yok insanlar wordpress joomla yada diger konular hakkindada yardim aliyor A record olusturma yada sifre sifirlama, odeme yapma gibi. Biraz camur atmadan once mantikli dusun -ki komik duruma dusmezsin boylece.spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrica butun kapatmalarda burdaki kanunlara gore neden kapatildigini belirten sunucu loglari koyuluyor yani oyle cok musterimiz oldu sizi kapatalim diye birsey dusununler tamamen tahmin yurutuyorlar. Ortada bir sunucuyu zorlama soz konusu varken nasil insanlar bir anda hostgator kendini bozdu diyebiliyor sasiyorum gercektende. Eger baby paketi zorliyacak kadar buyuk bir siteniz varsa o zaman VPS e gecin, kimse size ne olursa olsun sunucuyu yavaslatsanizda hesabiniz kapanmaz diye bir soz vermedi.
Ayrica sirket buyuyor ucuz hizmet veriyor o yuzden sorun cikiyor demekte cok yanlis. Hostgator bu ayin sonunda Texasin bas kentinde yeni ofisine 360 kisi ise aliyor, musteriler arttikca calisan sayisida artiyor daha iyi hizmet vermek icin. Ayni zamanda gunde 5-7 arasi yeni sunucu aciliyor o yuzden sunuculari asiri doldurmak gibi birsey soz konusu degil.
Tekrar soyluyorum, sunucu loglari ile kanitlanan kapatilmalarin buyumeyle, live chatteki insan sayisi ile alakasi yok. Siteleri sorun cikarinca VPS e, dedicated sunucuya gecen yuzlerce turk var. Atilicaginiz gun bekleyene kadar hic bir sey olmamis gibi hosting i kullanmak sonrada hosting kapatilinca "hocam ac google da gerilere dustum" demek amator ucuzcu webmasterliktan baska birsey degildir.
çok komiksiniz hocam. Bunu söylediniz ama kendiniz de inandınız mı?