4 milyon siteden 2 si sorunlu

çok komiksiniz hocam. Bunu söylediniz ama kendiniz de inandınız mı?
Öyle ise Chatte anlık minimum 100 kişinin ne işi var?
Gunluk 2500 tane hosting satan ve 4milyon domainin oldugu yerde anlik 100 kisi cok az bir rakam. Bilindigi uzere hostgatorda sadece webloader script i yok insanlar wordpress joomla yada diger konular hakkindada yardim aliyor A record olusturma yada sifre sifirlama, odeme yapma gibi. Biraz camur atmadan once mantikli dusun -ki komik duruma dusmezsin boylece.
Ayrica butun kapatmalarda burdaki kanunlara gore neden kapatildigini belirten sunucu loglari koyuluyor yani oyle cok musterimiz oldu sizi kapatalim diye birsey dusununler tamamen tahmin yurutuyorlar. Ortada bir sunucuyu zorlama soz konusu varken nasil insanlar bir anda hostgator kendini bozdu diyebiliyor sasiyorum gercektende. Eger baby paketi zorliyacak kadar buyuk bir siteniz varsa o zaman VPS e gecin, kimse size ne olursa olsun sunucuyu yavaslatsanizda hesabiniz kapanmaz diye bir soz vermedi.
Ayrica sirket buyuyor ucuz hizmet veriyor o yuzden sorun cikiyor demekte cok yanlis. Hostgator bu ayin sonunda Texasin bas kentinde yeni ofisine 360 kisi ise aliyor, musteriler arttikca calisan sayisida artiyor daha iyi hizmet vermek icin. Ayni zamanda gunde 5-7 arasi yeni sunucu aciliyor o yuzden sunuculari asiri doldurmak gibi birsey soz konusu degil.
Tekrar soyluyorum, sunucu loglari ile kanitlanan kapatilmalarin buyumeyle, live chatteki insan sayisi ile alakasi yok. Siteleri sorun cikarinca VPS e, dedicated sunucuya gecen yuzlerce turk var. Atilicaginiz gun bekleyene kadar hic bir sey olmamis gibi hosting i kullanmak sonrada hosting kapatilinca "hocam ac google da gerilere dustum" demek amator ucuzcu webmasterliktan baska birsey degildir.