Para iade hakkı suistimali
40
●3.264
- 29-01-2014, 16:26:24Size Ekmek Veren Türklerdir Müdürünüz Size Türkler Böyle mi Dediğinde Evet Böyle deseydiniz keşke siz Müdürünüzden daha iyi tanıyorsunuz Türkleri böyle kampanyalar yapmayın hatta r10 desteğide kesin max 3 ay sonra eleman ilanlarınızda ilanınızı görürüz iyi forumlar...
- 29-01-2014, 16:40:28Komik..
Kimse dondurmayı para verip yemeyi sevmez. Ama kapağında bedava çıkacak diye para verip alır.
Siz iade garantisi sunup yok böyle oldu yok şöyle oldu diyerek şirketinizin iade garantisinin bir müşteri avlama mantığı olduğunu ortaya koymuş durumdasınız.
Evet Türk halkı bedavayı sever ama sizde Fransız değilsiniz bu halkın içinden çıkan bu kampanya yapıldığında nelerin olacağını bilen biriydiniz ve neticesi de bu oldu.
Ben r10.net yönetiminde olsam her gün başka bir şirkette çalışıyorum diyen birini bu pazardan men ederdim.
Ekleme: Şahsınızı tanımıyorum vede hakaret etmiyorum yanlış anlamanızı istemem sadece tespidimi paylaştım. İyi yada kötü birisi olduğunuzu yazmıyorum. - 29-01-2014, 16:44:34İlginç bir yorum Amerika'da yaşayan ve çalışan birinin forum tarihi boyunca eleman ilanlarında, ilan açtığı görülmemiştir. Sizde olsanız açmazdınız biraz düşünün.Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-01-2014, 16:44:58Buradaki arkadaşlar ne kadar hosting firmaları ile içli dışlı bilmiyorum ama özellikle son 3 yıl içerisinde Webhostingtalk'da ne kadar host firması var ise hepsiyle çalıştım. Ama Burakreis gibi bir müşteri temsilcisi ne duydum ne de gördüm. Sizin kendi sitenize üşenip yapmayacağınız optimize çalışmalarını kendisi ücretsiz bir şekilde yapıyor. Konuşma tarzı, destek taleplerinize yaklaşımı gerçekten takdir edilmesi gerekir.
Burakreis, umarım iş konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. Öyle bir şey olsa da sizin gibi işini gerçekten kaliteli yapan birinin çok boş kalacağını da zannetmiyorum. Bence çok fazla kafanıza takmayın.
- 29-01-2014, 17:08:36Amerikada yaşadığını bilmiyorum ama amerikada işsiz yokmu sanki ? neyse Türklerin Üstünden para kazanarak türklere laf söyleyen bir müdürüm olsun istemem kendi fikrim bu şekilde en azındanTonyStark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-01-2014, 17:13:58Amerika'da işsiz çok ama Amerika'ya giden Türk'ler işsiz kalmaz bence. İşi bırakmak yerine Müdürünü utandırması daha iyi olur bence.Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-01-2014, 22:20:17Burakreis ben Sizin hizmetinizi kullanmadim fakat 6 yildir hostgator musterisi olarak bu sebebden dolayi bende hostgatoru biraktimukayl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-01-2014, 22:27:51Çözüm yolu basit.
60 gün iade süresi vermeyin. 1 hafta veya 10 gün bir hosting servisinin hizmeti hakkında ilk etapta fikir edinmek için yeterli bir süredir.
Sizinki şu olmuş ''çelik kapı taktırdım ama evden çıkarken kapıyı açık bırakmışım eve hırsız girmiş kapıyı üreten firmadan şikayetçiyiz'' - 29-01-2014, 22:42:58Üyeliği durdurulduBurakreis zamanında biz Hostgator'ün alt servisi seohosting.com'u kullanırken bizimle öyle bir ilgilendi konuları öyle bir çözdü ki şirkette oturup konuştuk bunu. Hostgator'de işimizi Türkçe konuşarak çözdürdük onu bırak Türk gibi çözdü.
"Abi idare et gözünü seveyim" kafasını orda Hostgator'de yetkililere nasıl anlattı hala bilmiyorum ama olmazı olur yaptı idare etti.
Çok kaliteli on numara beş yıldız bir insandır. Ben forumdan değil Live Chatten tanıyorum.
Dedikleri de doğrudur. Bu suistimaller sebebiyle hiç bir firma iş yapamaz hale geldi. Ben de hosting şirketimi kapatmak zorunda kaldım, çok sevdiğim diğer insanlar da aynı olayı yaşadılar.
Adam sana 60 gün test et diye süre veriyorsa bunu 55 gün kullanıp son 5 gün iade/iptal diyorsan akıl var mantık vardır. Bu suistimale girer.
Diyeceksin belki adam son 5 gün sıkıntı yaşadı. Olabilir. 1 olur 5 olur %90 olunca ne halt olduğumuz ortaya çıkıyor işte.
Ne olacak? Adam yabancı hosting firması Türkçe destek personeli istihdam ediyor bu adamı bezdireceksiniz piyasadan çekilecek.
Hostgator'de git bak bakayım Türkçe bilen adam kaldı mı?!
BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle