Burakreis zamanında biz Hostgator'ün alt servisi seohosting.com'u kullanırken bizimle öyle bir ilgilendi konuları öyle bir çözdü ki şirkette oturup konuştuk bunu. Hostgator'de işimizi Türkçe konuşarak çözdürdük onu bırak Türk gibi çözdü.

"Abi idare et gözünü seveyim" kafasını orda Hostgator'de yetkililere nasıl anlattı hala bilmiyorum ama olmazı olur yaptı idare etti.

Çok kaliteli on numara beş yıldız bir insandır. Ben forumdan değil Live Chatten tanıyorum.

Dedikleri de doğrudur. Bu suistimaller sebebiyle hiç bir firma iş yapamaz hale geldi. Ben de hosting şirketimi kapatmak zorunda kaldım, çok sevdiğim diğer insanlar da aynı olayı yaşadılar.

Adam sana 60 gün test et diye süre veriyorsa bunu 55 gün kullanıp son 5 gün iade/iptal diyorsan akıl var mantık vardır. Bu suistimale girer.

Diyeceksin belki adam son 5 gün sıkıntı yaşadı. Olabilir. 1 olur 5 olur %90 olunca ne halt olduğumuz ortaya çıkıyor işte.

Ne olacak? Adam yabancı hosting firması Türkçe destek personeli istihdam ediyor bu adamı bezdireceksiniz piyasadan çekilecek.

Hostgator'de git bak bakayım Türkçe bilen adam kaldı mı?!

BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buradaki arkadaşlar ne kadar hosting firmaları ile içli dışlı bilmiyorum ama özellikle son 3 yıl içerisinde Webhostingtalk'da ne kadar host firması var ise hepsiyle çalıştım. Ama Burakreis gibi bir müşteri temsilcisi ne duydum ne de gördüm. Sizin kendi sitenize üşenip yapmayacağınız optimize çalışmalarını kendisi ücretsiz bir şekilde yapıyor. Konuşma tarzı, destek taleplerinize yaklaşımı gerçekten takdir edilmesi gerekir.

Burakreis, umarım iş konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. Öyle bir şey olsa da sizin gibi işini gerçekten kaliteli yapan birinin çok boş kalacağını da zannetmiyorum. Bence çok fazla kafanıza takmayın.