• 29-05-2020, 20:57:42
    #1
    Merhaba Arkadaşlar,

    XenForo 2.1.X sürümünü yeni kullanmaya başladım. Google adsense reklamını konu başlıkları üzerine eklemek istiyorum. Fakat reklam yöneticisinde kodları eklememe rağmen reklamlar görünmüyr. Hangi şablonu kullanarak reklam eklemesini yapabilirim.

    Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
  • 29-05-2020, 21:00:05
    #2
    Kullanıcı grubu seçtin mi kimlere görünsün görünmesini?
  • 29-05-2020, 21:05:15
    #3
    Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanıcı grubu seçtin mi kimlere görünsün görünmesini?
    Hocam seçtiğim halde sonradan otomatik olarak grubu pasif ediyor. Seçmeme rağmen reklam görünmüyor hocam. Fakrlı bir yolu var mıdır?
  • 29-05-2020, 22:29:09
    #4
    Sen ikisini de seçmişsin gibi . Ya birine göster ya da birine gösterme olmalı
  • 29-05-2020, 22:40:13
    #5
    PAGE_CONTAINER şablonuna ekledim sorun yok hocam. Yine de teşekkür ederim. Default temayı kullanmadığım için reklam yöneticisi görünmüyor demek. Yine de paylaşımınız için teşekkür ederim.


  • 30-05-2020, 00:26:07
    #6
    Şablonu kurcalamanıza gerek yok, ekran görüntüsü attığınız aynı yerden ekleyebilirsiniz ama arkadaşın dediği gibi siz hem üye olmayanlara gözüksün hem de gözükmesin seçmişsiniz. İzin ayarlarını doğru yapın, yoksa gözükmemesi doğal.
  • 30-05-2020, 00:36:30
    #7
    Hellscream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şablonu kurcalamanıza gerek yok, ekran görüntüsü attığınız aynı yerden ekleyebilirsiniz ama arkadaşın dediği gibi siz hem üye olmayanlara gözüksün hem de gözükmesin seçmişsiniz. İzin ayarlarını doğru yapın, yoksa gözükmemesi doğal.
    Hocam üstteki ayarların hangisi seçili olması gerekiyor? Bir de sizin dediğiniz gibi deneyeceğim.
  • 30-05-2020, 17:28:07
    #8
    Dabatay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam üstteki ayarların hangisi seçili olması gerekiyor? Bir de sizin dediğiniz gibi deneyeceğim.
    Geçerli kriterler arasında hiçbir seçim yapmazsanız reklamınız herkese görünür.

    Üstteki "Kullanıcı, seçilen kullanıcı gruplarından herhangi birinin ÜYESİ ise" kısmında seçim yaparsanız, reklam sadece seçtiğiniz gruptaki üyelere gösterilir. Mesela Misafir seçtiniz diyelim, o reklam yalnızca forumunuza üye olmayan kullanıcılara gösterilir.

    Alttaki "Kullanıcı, seçilen kullanıcı gruplarından herhangi birine ÜYE değilse" kısmında seçim yaparsanız da, seçtiğiniz grup haricindeki üyelere gösterilir. Burada da mesela reklam yönetici ve moderatörlere gözükmesin istiyorsunuz varsayarsak, Administrative ve Moderating gruplarını seçerseniz reklam bu iki gruptaki üyelere gösterilmez.

    Sonuç olarak üstteki seçenekte yalnızca Misafir seçimi alttakinde de Administrative ve Moderating seçimi yaparsanız, reklam yalnızca forumunuza üye olmayan kişilere gösterilmiş olacaktır.
  • 30-05-2020, 17:30:17
    #9
    Hocam bu ayarlar deafult tema için mi geçerlidir? Forumun teması farklı ve denediğimde bir türlü gösterim sağlanmıyor.