• 21-02-2009, 16:38:37
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar,

    Siteyi açalı yaklaşık 3-4 hafta oldu ve şimdiye kadar herşey yolunda gidiyordu. 3 günde google'da çıktım, 1 hafta sonrasında ping sistemi tam anlamıyla işe yaradı ve konular saniyeler sonra indexlenmeye başladı. Günlük hit de şimdiden 550 oldu. Fakat son 3-4 gündür birşey farkettim; konular indexlense dahi google'da arama yapınca o konu değil de anasayfa çıkıyor en başta.

    Önceden acaba konular indexlenmiyor mu dedim ama son 24 saatte indexlenen sayfalara bakınca anladım ki onda da bir sorun yok.

    Örnek olarak google'da indexlenmiş olan bir sayfayı göstereyim;

    Kehanet - Kaena (Türkçe Dublaj) | SinemaBoL - Online Film İzle, İndirmeden İzle, Bedava Film, Online Sinema, Dizi İzle

    Son 24 saatte indexlenenler arasında yukarıdaki link de var. Şimdi google.com.tr giriyorum ve "kehanet - kaena türkçe dublaj sinemabol" şeklinde aratınca sonuç şu;



    Gördüğünüz gibi indexlenen sayfa yerine anasayfa çıkıyor ilk, halbuki title'nin de nerdeyse aynısını yazdım. Önceden böyle değildi, direkt indexlenen konu linki çıkıyordu.

    All in one SEO ayarlarımdan bir kaçını da göstereyim;





    Sorunun bu ayarlardan olduğunu pek sanmıyorum, çünkü önceden de böyleydi, bir değişiklik yapmadım yani.

    Konunun sonuç bölümünde de sorumu soruyorum: Sorun nerede?
  • 21-02-2009, 17:02:18
    #2
    tam olarak anlamadım ama bende bi print verim bide bu şekilde yapıp dene istersen

  • 21-02-2009, 18:06:06
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Benim ayalar da hemen hemen aynı öyle zaten. Konu Başlığı - Site ismi şeklinde olmasına rağmen dediğim gibi aratınca ilk anasayfa çıkıyor.

    konu başlığı site:www.site.com şeklinde aratınca ancak çıkıyor üst sırada
  • 21-02-2009, 18:45:14
    #4
    anladım kardeşim o konuda pek yardımcı olamıcam üstadlara bi danış istersen
  • 21-02-2009, 23:25:55
    #5
    Arkadaşım bu problem bendede olmaya başladı emin değilim ama ben wp yi güncelledikten sonra böyle oldu. Ondan önce benim problemim yoktu. Ama güncellemeden sonra aynı anlattoğın durumdayım.
  • 22-02-2009, 12:40:50
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Tabi ya, ben niye farketmedim ki. Bende de güncelledikten sonra oldu bu, önceki sürümde sorunsuzdu.

    Umarım duruma açıklık getirebilecek biri çıkar
  • 22-02-2009, 14:32:19
    #7
    Sadece ikimizde olmuş galiba problem baksana kimseden ses yok
  • 22-02-2009, 16:14:38
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Çıldırtır bu adamı valla! Google'da indexi var fakat o sayfanın çıkması için nerdeyse tüm anahtar kelimeleri yazıyorum, sonuna site ismi de ekliyorum fakat inadına o sayfa çıkmıyor.



    Full url'yi yapıştırıp aradım, zahmet edip buldu fakat url'de aynı olan kısımlar benim bildiğim bold olur, bunda o da yok.

    Pişman oldum diyebilirim yeni sürüme geçtiğime
  • 22-02-2009, 20:41:43
    #9
    Bilgisi olan var mı arkadaşlar.