Merhaba arkadaşlar,

Siteyi açalı yaklaşık 3-4 hafta oldu ve şimdiye kadar herşey yolunda gidiyordu. 3 günde google'da çıktım, 1 hafta sonrasında ping sistemi tam anlamıyla işe yaradı ve konular saniyeler sonra indexlenmeye başladı. Günlük hit de şimdiden 550 oldu. Fakat son 3-4 gündür birşey farkettim; konular indexlense dahi google'da arama yapınca o konu değil de anasayfa çıkıyor en başta.

Önceden acaba konular indexlenmiyor mu dedim ama son 24 saatte indexlenen sayfalara bakınca anladım ki onda da bir sorun yok.

Örnek olarak google'da indexlenmiş olan bir sayfayı göstereyim;

Kehanet - Kaena (Türkçe Dublaj) | SinemaBoL - Online Film İzle, İndirmeden İzle, Bedava Film, Online Sinema, Dizi İzle

Son 24 saatte indexlenenler arasında yukarıdaki link de var. Şimdi google.com.tr giriyorum ve "kehanet - kaena türkçe dublaj sinemabol" şeklinde aratınca sonuç şu;

Gördüğünüz gibi indexlenen sayfa yerine anasayfa çıkıyor ilk, halbuki title'nin de nerdeyse aynısını yazdım. Önceden böyle değildi, direkt indexlenen konu linki çıkıyordu.

All in one SEO ayarlarımdan bir kaçını da göstereyim;

Sorunun bu ayarlardan olduğunu pek sanmıyorum, çünkü önceden de böyleydi, bir değişiklik yapmadım yani.

Konunun sonuç bölümünde de sorumu soruyorum: Sorun nerede?