Normal çalışmalarımızda 1-2 ayda sıralama alması gereken site bir türlü sıralama almadı. Desteklemeye devam ettik 4,5,6 derken aylar birbirini kovaladı ama istediğimiz neticeye ulaşamadık. Böyle olmayacağını düşünerek Wordpress'e geçmeye karar verdik. Biraz sancılı oldu ama küçük kayıplarla geçtik. İç seo anlamında daha önceki hataları yapmayarak en stabil hale getirdik. Aynı şekilde dış seo olarak desteklemeye devam ettik.
İlk scriptten alamadığımız verimi geçişin 1. ayında almaya başladık. Ve istediğimiz kelimelerde sıralamalara girdi. Tabi ki bu her Wordpress alt yapının iyi olacağı anlamına gelmez ama bu konuda bir daha Wordpress'in kalitesine şahit olduk. Bu durum maddi olarak etkilese de tecrübe kazanmış olduk. Bu arada kelimeler oldukça popüler kelimeler Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti'yle kapışıyoruz.

Wordpress'e tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.
Aldığımız sıralamalar: (Tabi yeni başladık ama diğer scriptin 7-8 ayda veremediği etkiyi Wordpress'in 1 ayda verdiğini görebilmeniz için ekledim.)


(Blog dışında)